Šajās maija dienās mēness ”aizliedz” doties uz dārzu tur rušināties. Kāpēc? Lasi!

Mēness “aizliedz” veikt jebkurus darbus dārzā no 21. līdz 23. maijam. Tas ir svarīgi un to ir jāzina!

Kā atgādina portāls Irkutskmedia.ru, Mēness kalendārā tiek reģistrētas izmaiņas mūsu planētas satelīta fāzēs, kas var ietekmēt daudzus dzīves aspektus.

Tostarp par panākumiem darbojoties vasarā dārzā. Mēness fāzes veido sulas kustību augos, no kuriem ir atkarīga auglīga un bagāta raža.

Četras maija dienās – no 21. un 23. maija – jums nevajadzētu pieskarties zemei un rušināties dārzā. Izmantojiet šo laiku, lai strādātu iekštelpās.

Nākamās divas dienas, 24. un 25. maijā, Mēness kalendārs iesaka veikt augsnes kultivēšanu un stādījumu retināšanu, kā arī zemes mēslošanu.

Veiksmīga diena dārzniekiem būs 26. maijā: šajā dienā viņi varēs stādīt sīpolus, zirņus, lapu dārzeņus. Jūs varat rūpēties par krūmiem. Bet 28. maijā labāk atkal palikt mājās un dārza darbus nedarīt.

29. un 30. maijā dārznieki varēs stādīt gurķus un viengadīgos ziedus. Šīs dienas ir piemērotas arī laistīšanai, zemes mēslošanai un stādu ravēšanai.

Lasi vēl: Šādi vīri ”nogalina” savas sievas, bet vēlāk čīkst par to. Lūk, kā viss sākas!

Maija pēdējā dienā Mēness kalendārs iesaka kokus un krūmus attīrīt no kaitēkļiem. Un maija pēdējā diena ir piemērota pētersīļu un viengadīgo ziedu stādīšanai, kas var labi iesakņoties.

Avots:

nation

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">filips-72</cite>

    kā tad ! Vakar 21.05 stādu kartupeļus,kā rakstīts stādamajā kalendārā (no 20.05 līdz 21.05 pulkst 20:30 min. bet šodien man te bāž acīs ,kaut kādu Novosibirskas kalendārs -nedrīkst stādīt

  • <cite class="fn">Evita</cite>

    un galvenais, ka 21.-23. ir četras maija dienas! Varbūt tomēr tikai trīs???

Pievienot komentāru