Šajā gadalaikā dzimušie bērni būs laimīgāki nekā citos gadalaikos pasaulē nākušie

Ir grūti aprakstīt, kā jūtas sievietes, kurām tuvākajā laikā ir jādzemdē. Pandēmijas izraisītajai panikai, kas valda pasaulē, ir grūti nepadoties, atrodoties tik ievainojamā stāvoklī.

Arī nervu sistēma ir uzvilkta, ietekmējoties no hormonālām izmaiņām un satraukuma pirms gaidāmajām dzemdībām.

Un tomēr topošajām māmiņām ir maksimāli jāsaglabā mierpilns prāta stāvoklis, lai nekaitētu mazulim, un jāmeklē pozitīvais pat tik grūtā laikā kā šis.Ja tev drīzumā ir gaidāmas dzemdības, piedāvājam materiālu, kastevi noteikti uzmundrinās.

Protams, plānojot grūtniecību, tu nedomāji par mazuļa dzimšanas laiku. Un pavisam noteikti nevarēji paredzēt, ka būs jādzemdē  pandēmijas laikā. Tomēr mums tev ir ļoti laba ziņa – zinātnieki aplēsuši, ka pastāv liela varbūtība, ka bērni, kas dzimuši pavasarī, pieaugušā vecumā būs daudz laimīgāki nekā mazuļi, kas nākuši pasaulē citos gadalaikos.

Pētījums, kurā piedalījās 400 cilvēku, parādīja, ka gadalaiks, kurā cilvēks piedzimst, ietekmē viņa personību un raksturu. Tici vai nē, taču zinātnieki apgalvo, ka vasarā dzimušie bērni ir pārlieku stūrgalvīgi, bet ziemā dzimušiepieaugušā vecumā ir mazāk aizkaitināmi un kaprīzi salīdzinājumā ar citos gadalaikos pasaulē nākušajiem.

Savukārt bērni, kas dzimuši rudenī, pieaugušā vecumā biežāk cieš no depresijas, bet pavasarī pasaulē nākušie mazuļi kļūst par pozitīvākajiem un optimistiskākajiem pieaugušajiem. Tas arī viņus padara par laimīgākajiem ļaudīm visu pārējo vidū.

Lasi vēl: Šajās maija dienās mēness ”aizliedz” doties uz dārzu tur rušināties. Kāpēc? Lasi!

Zinātnieki šīs likumsakarības skaidroja ar faktu, ka gadalaiks savā veidā ietekmē ķīmiskos procesus jaundzimušā smadzenēs. Izklausās neticami, vai ne? Tomēr jāmin, ka šā pētījuma rezultāti nav aksioma, un tiem ir izņēmumi.

Tomēr šāda likumsakarība nevar nepriecēt grūtnieces dzemdību priekšvakarā. Ja tevi joprojām māc šaubas, ieskatieties pavasarī dzimušo slavenību sarakstā – Deivids Bekhems, Marija Šarapova, Džekijs Čans, Ivans Urgants un daudzi citi. No šīm zvaigznēm starot staro pozitīvisms un dzīvesprieks!

Avots:

zen.yandex

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru