Rīgā notikusi ļoti smaga auto avārija, uz Slim**cu nekavējoties tiek aizvesti pieci cilvēki, traumas esot nopietnas!

Rīgā notikusi ļoti smaga auto avārija, kas norisinājās uz Sergeja Eizenšteina un Šmerļa ielas krustojuma. Zināms ir tas, ka sadursme ir notikusi starp divām automašīnām, taču kopā cieta pilnīgi visi pasažieri. Visi pieci cilvēki tika nekavējoties nogādāti uz Slim**cu, tā ziņojusi Valsts Pol***ja.

Pol***ja par konkrēto negadījumu zvanu saņēma ap pulksten 17:44. Drīz vien ceļu Pol***jas ekipāža ieradās notikuma vietā un tika konstatēts, ka ir sadūršās divas vieglās automašīnas, viena no tām bija BMW, bet otra Honda.

Lasi vēl : Noticis pilnīgs neprāts Jelgavas Slim**cā! Slim**ca nepieņem divgadīgu bērnu ar elpas trūkumu un augstu temperatūru!

Kāds aculiecinieks paziņojis, ka notikuma vietā jau kādu laiku strādā ne tikai Pol***ja, bet arī ātrā palīdzība ar vairākām brigādēm. Vajadzības gadījumā bija ieradusies arī Latvijas valsts ugunsdzēsības glābšanas dienesta darbinieki, kuri palīdzēja atbrīvot cietušos cilvēkus no mašīnas.

Sarmīte Skujiņa, Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve, paziņoja, ka notikuma vietā esot ieradušās veselas piecas ātrās palīdzības brigādes. Visi pieci cietušie tikuši nogādāti Slim**cā ar vidēji smagām traumām, kas ir pietiekami nopietni!

Esiet uzmanīgi un brauciet ar atbilstošu ātrumu, izvērtējot visus riskus konkrētajos laika apstākļos!

Avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru