Raimonds Vējonis nācis klajā ar būtisku paziņojumu : “Ir jāsargā grūti iegūtā Latvijas neatkarība”!

Latvijas valsts prezidents Raimonds Vējonis ir nācis klajā ar būtisku paziņojumu! Viņš 4. maijā ieradās uz Jēkabpili, kur notika Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas gadadienas svētki, kopā ar militāro parādi. Kad prezidents turp bija ieradies, drīz vien viņš nāca klajā ar nozīmīgu uzrunu!

Viņš ļoti nozīmīgi uzsvēra to, ka tieši šogad Latvija atzīmē armijas simtgadi un tas ir nozīmīgs solis Latvijas vēsturē. Nemaz nerunājot par tiem, kas dzima kaujās par Latvijas brīvību laikā. Tas bija ļoti izšķirošs pagrieziena punkts ne tikai visas Eiropas, bet arī pasaules vēsturē.

Lasi vēl – Tikušas atklātas ļoti nepatīkamas detaļas par aktiera Jāņa Jarāna brāļa nāvi

Tāpat Raimonds Vējonis ļoti strikti atzina, ka Neatkarības kara laikā, kopā ar Latvijas armiju cīnījās arī briti, franči, poļi, dāņi un pat igauņi. Tomēr jāņem vērā, ka Baltijas valstu neatkarības cīņas bija ilgstošas ar lieliem zaudējumiem.

Viņš izteicās  “Šodien parādē mēs redzam Latvijas armiju gadsimtu vēlāk, ar modernu ekipējumu un mūsdienīgu bruņojumu. Mēs redzam virsniekus un kareivjus, kuru profesionalitāte ir atzīta visā pasaulē. Ir īstenojusies ideja par brīvu un demokrātisku valstu kopēju militāru savienību. Kopā ar mūsu karavīriem par valsts un visas Baltijas drošību šodien iestājas plaši sabiedroto spēki.”

Tāpat viņš aicināja visus novērtēt par to, ka tagad brīvi varam svinēt brīvību pie baltiem galdautiem. Tas ir ļoti nozīmīgi, jo varam svinēt tos kopā ar ģimeni un visiem pārējiem tuvākajiem cilvēkiem. Tā ir valsts, ar kuru ir jālepojas!

Avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru