Porziņgis audio ierakstā nācis klajā ar paziņojumu par notikušo!

Lielākā daļa noteikti jau paspēja noskatīties video, kur Porziņģis ir redzams ar asiņainu seju, taču vai kāds zina, kā ta viss sākās? Porziņģis audio ierakstā ir nācis klajā ar paziņojumu, saistībā par visu notikušo starpgadījumu! 

Tas esot noticis Liepājās bārā un cietis nav tikai pats Porziņgis, bet arī viņa draugi, kas ir gana nopietni, jo starpgadījums nav bijis parasta grūstīšanās, bet gan tiešām kārtīgs kautiņš!

Viņš izteicās šādi : “Man piečakarējās, uzkrāmēja pirmo. Sāku maukt atpakaļ, manējos divus uzreiz noguldīja. Uz brīdi norimās, tad viens ar krēslu meta, vairāki krēsli lidoja, trāpīja man pa galvu čomam.

Vienu noķēru, noguldīju un sadauzīju normāli seju. Kaut kā mani tad nogrūda nost, cēlos, kāpos atpakaļ un vienu labi uztrāpīja – pieri pārsita, seja asiņaina.”

Beigās gan viņš uzsvēris to, ka pa lielam viss ir kārtībā, taču viņam esot nedaudz “sačakarēta” roka.  Atliek vien gaidīt, kad būs zināma pavisam smalka informācija kādēļ tas viss notika, jo varianti joprojām ir vairāki.

Tiek runāts, ka tas esot noticis dēļ kādas meitenes, kuru Porziņģi esot aizvainojis, tāpat kā viņu draugus un tā viss esot sācies!

Avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru