Popmūziķis Dima Bilans, kurš slavens arī Latvijā ir smagi slims. Ārsti gatavojas sarežģītai operācijai, kurai var iznākums būt arī letāls

Dima Bilans ir pazīstams krievu popmūziķis, kurš divas reizes Krieviju pārstāvējis Eirovīzijas dziesmu konkursā, iegūstot otro un pirmo vietu. Ir atpazīstams arī Latvijā. 

Dima savus fanus šokēja ar paziņojumu, ka tuvākajā laikā viņam veiks ļoti sarežģītu operāciju un iznākums nav zināms. Protams, ka fani uzreiz sāka noskaidrot, ar kādu slimību zvaigzne ir slims.

Lasi vēl: Pazīmes, ka patiesībā tava labākā draudzene ir tavs dvēseļu radinieks, kurš sūtīts no augšas

Viņa slimība ir saistīta ar muguru un tā ir ļoti nopietna, tādēļ pats Dima vēlas par sīkāku informāciju noklusēt un solījies, ka visu faniem izstāstīt pēc operācijas, kad jutīsies labāk. Popmūziķim muguras sāpes ir augstā līmenī pat līdz asarām.

Viņš jau pirms pāris mēnešiem ir paņēmis atvaļinājumu ar cerību, ka mājas apstākļos muguru izārstēs, bet tur slēpjas kas nopietnāks un bīstamāks.

Dima vairākas reizes ir atcēlis šo operāciju, bet tad sapratis, ka šādi vairs dzīvot nav iespējams un kas ir jādara lietas labā.

Sīkāku informāciju par Dimas stāvokli viņa pārstāvji sola paziņot faniem ik pēc noteikta laika. Veseļojies!

 

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Santa</cite>

    Nu TIK gramatiski neprecīzu rakstu es lasu pirmo reizi, paldies jaunajiem žurnālistiem!

Pievienot komentāru