Piezīme uz Lexus vējstikla lika smieties visiem Pol***jas darbiniekiem. Uzzini kāds tam ir iemesls!

Šo zīmīti uz Pol***jas iecirkni atnesa kāds pārbijies Lexus īpašnieks, kurš to bija atradis uz sava auto priekšējā vējstikla. Zīmītes dēļ policistu darbs aprāvās līdz pat darba dienas beigām, jo ik pa laikam kāds sāka nekontrolēti smieties.

“Dārgais draugs!

Jūsu auto “Toyota – Lexus” ar valsts numura zīmi 309-56 atrodas stāvvietā pie mājas, kuras adrese ir Tuļeva iela 11.

Katru nakti šīs mājas iemītnieki ir spiesti vairākas stundas no vietas klausīties visdažādāko melodiju kombinācijas, kuras rada jūsu auto drošības signalizācija. Pa šo laiku Jūs ne reizi attālināti vai pienākot pie sava auto neatslēdzāt tās signalizāciju, lai gan jums šāda iespēja tiešām ir. Problēma noteikti ir tāda, ka pēc jūsu nakts orģijām jūs vienkārši neesat spējīgs piecelties un atslēgt auto signalizāciju…

Vēršos pie jums ar lielu lūgumu: cieniet cilvēkus, kuriem nākas dzīvot līdzās jums un kontrolējiet sava jaunā un skaistā auto izdotās skaņas. Iesaku jums tuvākajās dienās šādā gadījumā jau laikus atslēgt sava auto signalizāciju, kas reaģē uz vismazākajām skaņām, kas notiek apkārt stāvvietai: patruļas auto pabraukšana garām, klaiņojoša suņa rejām, īslaicīga signalizācijas ieslēgšanās blakus esošā auto utt.

Ja gadījumā tuvākajā laikā (t.i. tuvākajās divās dienās) jūs neņemsiet vērā manu lūgumu un ignorēsiet signalizācijas atslēgšanu pret tik jutīgiem notikumiem apkārt jūsu auto (vēlams tuvāko 10 minūšu laikā), jūsu grezno auto sasnigs šādas te izrēķināšanās metodes:

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru