Pazīmes sievietei, kas nekad neapprecēsies

Iespējams, ka vismaz reizi, bet katra sieviete ir iedomājusies par to, kā iepatikties vīrietim. Bet maz ir sieviešu, kas domā par to, ko nevajadzētu darīt, lai neaizbaidītu no sevis vīriešus. Vairums sieviešu pieļauj tās pašas kļūdas, komunicējot ar pretējo dzimumu. 

Nebeidzamais pārliecības trūkums

Pastāvīgie jautājumi – vai neesmu resna, vai viņš mani mīl, bet varbūt viņa ir skaistāka par mani – atgrūž vīrieti un viņš sāk aizdomāties par to, vai tiešām esat tā, kurai ir jābūt ar viņu kopā. 

Pārtraukšana sevi kopt

Atrodot savu sapņu vīrieti, sieviete domā, ka viņš vairs nekur nepazudīs, un pārstāj par sevi rūpēties kā agrāk. Bet neviens nav atcēlis to, ka vīrietis mīl ar acīm. 

Lasi arī: Lieliska citrusaugļu kūka

Sieviete, kas ir stiprāka par vīrieti, tā arī paliks viena

Vīriešiem ir vajadzīga dzīvesbiedre, nevis vēl viens draugs viņa puišu kompānijā. Maigas sievietes ir tās, kas ir vajadzīgas stiprajam dzimumam. 

Pieejamās un sievietes, kas piekrīt visam

Jā, iespējams, viņš pavadīs ar šādu sievieti nakti vai vairākas, bet visu dzīvi noteikti nesaistīs. 

Totāla sava vīrieša kontrole

Viņam nav vajadzīga vēl viena mamma, kurai jāpierāda katrs savs solis. Nevajag kontrolēt vai aprūpēt savu vīrieti, apnikt viņam ar savām rūpēm. 

Histēriķes un pinkšķes nepatīk nevienam

Vīriešiem jo īpaši. Tikai filmās histēriķes un pinkšķes izskatās skaisti un iespaidīgi. Dzīvē mūžīgie skandāli apnīk un bojā nervus. 

Komunikācija ar bijušo

Pat ja esat tikai draugi, Jūsu vīrieti darīs uzmanīgu komunikācija ar cilvēku, ar kuru Jums ir bijušas romantiskas attiecības. 

Pieradums salīdzināt savu vīrieti, palīdzēs Jums atvadīties no viņa

Turklāt nav būtiski, ar ko Jūs viņu salīdzināt – ar draudzenes vīru, bijušo draugu vai nejaušu garāmgājēju. Salīdzināšana sit vīrietim pa pašapziņu, kas viņam ir ļoti būtiska. Gribat glābt attiecības? Beidziet salīdzināt. 

Lasi arī: “Mūsus meita saslima ar bērnu cerebrālo trieku pēc neveiksmīgas vakcīnas”: patiess stāsts

Šīs ir izplatītākās sieviešu kļūdas, kuru dēļ var zaudēt vīrieti. Jāatceras, ja vīrietis Jūs nemīl un Jūs viņam nešķietat pievilcīga, nekas nespēs viņu noturēt. Jāmāk novērtēt apstākļi, kuros nokļūstat ar savu vīrieti kopā, un atrast kopīgu izeju. 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru