“Oi, tev “tritcārs”!” – Elīna Didrihsone darba dēļ aizmirst par vīra apaļo jubileju (+VIDEO)

Foto – ekrānuzņēmums

Influencere un uzņēmēja, TV šova “Slavenības. Bez filtra” dalībniece Elīna Didrihsone kādā no šova sērijām atklāj – viņai ar vīru Nauri būšot saruna. Tās laikā gan izrādās, ka Elīna pati dzīvo nedaudz citā “pasaulē”, un sava darba dēļ aizmirsusi kādu ļoti svarīgu lietu.

“Mums ar Nauri būs neliela saruna. Šodien plānojam nedarīt tieši neko,” – viņa paziņo kadrā.

Uzrunājot vīru Nauri, viņa saka: “Mums ļoti sen nav bijusi neviena diena, kad mēs ar tevi esam apsēdušies pie “teļļuka” un grauzuši čipsus.” Nauris piekrīt, ka tā neesot bijis vismaz sešus gadus, bet Elīna viņu steidz labot – tā neesot bijis vismaz 8 gadus – kopš tā bŗīža, kad abi apprecējās.

Elīna atceras, ka pēdējo reizi, kad viņa darbā bija spiesta paņemt brīvdienas, bijusi tā reize, kad viņa kalnos saslima.

Foto – ekrānuzņēmums

Viņa noskaidro, ka vīram dienā darbam esot jāveltī vien aptuveni 30% no visas dienas, lai padarītu savus darbus, tomēr Nauris iebilst, ka viņš ikdienā ir tas, kurš ir mājās un rūpējas par abu dēliņu Džeisonu. “Nu, ja, tev katra diena ir kā brīvdiena!” – viņa smejas.

Lasi vēl:“Vēl Kivičs tik pietrūka!” – soctīkli “uzsprāgst” pēc tam, kad tur parādās fotogrāfija, kurā redzama Elīna Didrihsone ar diviem vīriešiem 

“Bet, ja godīgi, mana diena, agrāk tas bija “žostka”, tad tas bija 100% darbs. Tagad plus mīnuss man viss ir nodeleģēts,” – viņa saka, akcentējot, ka viņi ar vīru esot atšķirīgi, jo Elīna vienmēr esot tā, kas vairāk darbus uzņemsies pati, kamēr Nauris – deleģēs tos citiem.

Raksta turpinājumu lasi nākošajā lapā:

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru