No 27.marta Kanālā 2 satiec labās burves iemīļotajā seriālā “Amulets”

No 27. marta darba dienu pēcpusdienās plkst. 16.25 Kanālā 2 no jauna varēs dzīvot līdzi Halivelu māsām – labajām raganām – leģendārajā, savulaik megapopulārajā seriālā “Amulets”, kurā galvenās lomās atveido seriāla “Beverlihilsa 90210” zvaigzne Šenona Dohertija, dziedātāja un seriāla “Melrouzpleisa” aktrise Alisa Milano un Hollija Mērija Kombsa.

Liktenis lēmis, ka Halivelu māsas – Paipera, Prū un Fēbe – iemanto neparastas spējas un izmanto tās cīņai par taisnību pasaulē. Izrādās, ka labās burves bijušas jau daudzās Halivelu paaudzēs, bet tikai tagad, kad ģimenē vienā paaudzē ir dzimušas trīs māsas, burvestību spēks ir visstiprākais. Meitenēm atliek vien samierināties ar likteni, kas padarījis viņas par varenākajām burvēm pasaulē un to, ka viņu dzīve nekad nebūs tāda kā iepriekš. Katra no māsām iemanto neparastu spēju – Prū ar domu spēku pārvieto priekšmetus, Paipera prot apturēt laiku, bet Fēbe paredz nākotni, un tas nozīmē ne tikai aizraujošus un jautrus, bet arī bīstamus piedzīvojumus.

Lai arī spēja veikt dažādas burvestības galvenās varones padara atšķirīgas un īpašas, šajā seriālā bez cīņas par pasaules glābšanu un ļauno dēmonu radītām briesmām ir arī gluži sievišķīgi noslēpumi, romantiskas aizraušanās un komiskas situācijas. Trīs māsu Halivelu dzīve nekad vairs nebūs tāda kā iepriekš, un pavisam noteikti – tā nekad vairs nebūs garlaicīga.

Seriāla producents – Ārons Spelings.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru