Nepatīkams pārsteigums no kaķa

Paskatieties uz šī kaķa mīļajām acīm, vai tad viņš spētu sastrādāt kaut ko sliktu? Jā, gan! Kā redzams fotogrāfijā kamēr saimnieku nebijis mājās kaķis nolēmis paskatīties televizoru vai atbrīvot galdiņu uz kura vēlējies pasnaust. Ienākot istabā saimniekiem pavēries šāds skats – dārgais televizors, kurš nesen iegādāts atrodas uz zemes, bet pie tā mierīgi guļ kaķis un neliekas ne zini par radušos situāciju.

Pārsteidzošākais ir tas, ka saimnieks bija nolēmis ar draugiem sanākt kopā un noskatīties kopīgi futbola maču, bet tas neizdevās, jo melnītis bija parūpējies par to, ka šovakar neviens šajā mājā televizoru neskatīsies vispār. Televizora vērtība bijusi 700$. Tie ir 658.58 EUR.

Apskatot televizora bojājumus tika konstatēts, ka tas ir pamatīgi bojāts un nelietojams. Saimnieks samierinājās ar zaudēto summu un bija gatavs doties uz veikalu, lai iegādātos jaunu un iespējams ne tik dārgu kā šis. Tikmēr pūkainis mierīgi gulēja un izbaudīja istabas siltumu.

Lūk, šāda plaisa palika televīzorā no kaķa ‘’maigā’’ pieskāriena. Noteikti kāds piekritīs šim stāstam un dalīsies ar savu stāstu, kāds ir skāris viņu ģimeni un to ko tad īsti kaķis ir izdarījis – apēdis visas zivtiņas no akvārija, apgāzis dārgu vāzi, norāvis lustru, saplēsis skaistas tapetes? Padalies ar informāciju komentāros!

Avots: vmirechudes.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru