Nekavējoties pārtrauc dzert šo iecienīto dzērienu! Tas lēnām iznīcina tavu vairogdziedzeri un padara Tevi neauglīgu

Daudzi no iedzīvotājiem uzskata, ka sojas piens ir veselīgāks un labāks par parasto pienu. Daudzi dietologi šo dzērienu iesaka lietot uzturā. Veicot pētījumus pavisam nesen tika pierādīts, ka šis piens kaitīgi ietekmē cilvēka organismu un veselību.

Tomēr neskatoties uz atklājumiem cilvēki ASV turpina lietot šo produktu. Domājot, ka tie ir veselīgi un barojoši. Viņi izmanto ne tikai pienu, bet arī soju. Lietojot sojas pienu ikdienā tas nopietni apdraud un sagrauj cilvēka veselību.

Sojas piena un ne tikai piena bet arī citos sojas  produktos ir vielas, kas izraisa recekļu veidošanos, kā rezultātā tiek aizturētās sarkanās As**s šūnas. Šīs vielas sauc par hemaglutinīnu. Vēl sojas sastāvā estrogens, kas veicina sievietes neauglību un krūts vēzi. Šajos produktos ir diezgan daudz toksisku alumīniju. Šī viela nelabvēlīgi ietekmē nervu un nieru sistēmu darbību.

Kā arī veicina Alcheimera slimības rašanos. Šajā dzērienā ir daudz dabisku antivielu. Ja sievietes/ meitenes katru dienu dzers vismaz 2 glāzes šo dzērienu, tas nelabvēlīgi var  ietekmēt menstruālo ciklu. Šī produkta pagatavošanā tiek izmantota ļoti augsta temperatūra. Liels sojas patēriņa daudzums paaugstina organisma nepieciešamību pēc vitamīniem D un B12.

Daži no sojas  toksīniem , genisteīns, var veicināt krūts vēža attīstību. Sojā ir visvairāk pesticīdu. Tas ir vispiesārņotākais produkts. Tas satur 99% ĢMO. Apstrādājot sojas produktus organisms patērē B12 vitamīna, kas izraisa tā trūkumu. Daudzi no pētījumiem liecina, ka sojas piens satur daudz vielu, kas izraisa dažādas čūlas, kuņģa vēzi un iekaisumus. Daudzi no šiem produktiem ir pārbaudīti uz žurkām.

Lasi vēl : Sieva domāja, ka vīrs ar ar meitiņu gatavo ēst! Tomēr, kad viņa ienāca virtuvē, ieraudzīja, ko pavisam citu… VIDEO

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru