Melnais delfīns. Pats briesmīgākais un nežēlīgākais cietums Krievijā

Pēc statistikas dēļ ieslodzītajiem, kuri atrodas ”Melnajā delfīnā” ir miruši 3500 cilvēku. Šeit uz katru ieslodzīto ir vismaz 5 slepkavības, kuras ir tikušas atklātas.

Šajā cietumā visi cietumnieki ir sodīti uz visu atlikušo savu dzīvi. Vladimirs Nikolajevs līdz sava mūža galam cietumā atradīsies par kanibālismu. Nikolajevs nogalināja cilvēku dzerstiņa laikā, pēc nogalināšanas līķi sadalīja pa daļām.

Lasi vēl: Šīs pazīmes tev parādīs to, ka viņš tev tikai salauzīs sirdi

Viņš ēda gaļu no nogalinātā cilvēka un uzdāvināja draugam gaļu, teikdams, ka tā ir cūkgaļa. Nikolajevs Kreivijas cietumā tiek uzskatīts par pašu bīstamāko un psihiski nelīdzsvarotāko ieslodzīto.

Visi ieslodzītie 24 stundas tiek novēroti ar kamerām. Katrs ieslodzītais dzīvo viens, lai būtu mazāk kautiņu un slepkavību cietumā. Šeit pilnīgi visi ieslodzītie ir psihiski nelīdzsvaroti. Apsargi kameras pārbauda ik 15 minūtes visu diennakti.

No kameru logiem var redzēt tikai debesis. Tas viss ir paredzēts, lai noziedznieki neredzētu pagalmu un nevarētu domāt bēgšanas plānus. Cietums atrodas tālāk no cilvēkiem, lai cietumniekiem nebūtu iespēju redzēt cilvēkus. Pastaigas laikā noziedznieki drīkst aiziet tikai līdz žoga galam un atpakaļ.

Cietumnieku kamerās nedrīkst atrasties nekādi priekšmeti ar kuriem viņi varētu sevi savainot vai izbēgt. Noziedzniekus baro ar zupu un maizes šķēli.

Visu perimetru sargā karavīri ar ieročiem, kas drīkst bez brīdinājuma šaut noziedznieku ja tas mēģina bēgt. Šis ir viens no pasaulē biedējošākiem cietumiem.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru