Māte nevarēja saprast kāpēc viņas bērns smok… Šī lieta ir katrā mājā! Lūdzu, esiet piesardzīgi!

Vainīgi bija kvēpi no svecēm. Sveces dedzināšana ir kaitīga ja mājās atrodas mazi bērni.

Aromātiskās sveces

Tas Meganai bija atklājums, jo kas būtu domājis, ka no maza izmēra svecēm varētu rasties kas tik nopietns bērnam. Viņa sāka meklēt un ievākt papildu informāciju par aromātisko sveču briesmām. Izrādās, ka kvēpi nav sliktākā lieta.

Tiek sadedzinātas arī indīgas vielas. Un visbriesmīgākais – ka katru gadu no šiem punktiņiem degunā mirst aptuveni 20 000 bērnu un šie dati ir tikai Amerikā.

Eļļas, kas tiek pievienotas svecēm kļūst par ļoti bīstamu produktu Vese***ai. Limonēns, viela ko plaši izmanto parfimērijā. Pieaugušiem cilvēkiem tas kaitēt nevar, taču bērnam šīs sveces ir kā bumba ar laika degli.

Eksperti saka, ka situāciju pasliktina mūsdienu stikla pakešu logi, jo tie ir ļoti stingri, tāpēc dzīvoklī ilgu laiku paliek formaldehīds. Ja jūs vēlaties dedzināt aromātiskās sveces, tad obligāti vēlāk izvēdiniet visu telpu.

Tāpat arī neļaujiet svecēm degt ilgāk par 3 stundām telpās. Ja jums ir bērni, tad pilnīgi noteikti atsakieties no jebkādām aromātiskajām svecēm.

Tagad Meganas meitai viss ir labi. Sieviete uz visiem laikiem ir atteikusies no aromātiskajām svecēm un iesaka tā darīt pilnīgi visiem. Lūdzu, padalies ar šo informāciju ar saviem draugiem! Arī viņiem tas ir jāzina!

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru