”Mans dēls nomira dēļ šī auga, kurš gandrīz visiem ir mājās” – baisā patiesība

Māte lūdz par šo brīdināt, gan savus draugus, gan ģimenes locekļus. Šis stāsts ļoti ātri izplatījās pa visu sociālo tīklu. Visi ar to dalījās šādā veidā brīdinot citus cilvēkus un ieklausoties noskumušajā mātē.

Lasi vēl: Pasaki mums savu zodiaka zīmi un mēs pateiksim ar kādiem cilvēkiem tu nedrīksti tikties, jo tas beigsies ar katastrofu

Viss sākās, kad mazais Estabans spēlējās mājās. Viņš piegāja pie mammas un teica, ka viņš nejūtas labi. Mamma nodomāja, ka tā ir saindēšanās, kura bieži piemeklē šos vecuma bērnus. Pēc pāris minūtēm Estabans sāka palikt zil un nespēja paelpot.

Ātrā palīdzība ieradās ļoti ātri un mazuli aizveda uz Slim**cu. Ārsti nevarējuši saprast, kas puikam ir noticis. Pusstundas laikā ārsti paziņoja mātei, ka dēls ir Mir*s… Visticamāk tā esot bijusi ēdiena saindēšanās. Māte centās saprast, kurš pārtikas produkts pie tā ir bijis vainīgs.

Saņemot puikas As**s analīzes, ārsti bija šokēti. Asinis saturēja lielu dozu ķīmiskā sastāva, ko sauc par kalcija oksalātu.

Šāds ķīmiskais sastāvs ir atrodams telpaugā ar nosaukumu Dīfenbahija. Tā aug Latīņamerikā, bet to bieži var atrast citās pasaules malās. To var viegli iegādāties. Daudzas saimnieces šo augu tur mājās, jo to ir viegli kopt un tas neprasa nekādas lielās piepūles.

Lasi vēl: Pati ātrāk pagatavojamā un garšīgākā torte! Dodu garantiju, ka pagatavošana neprasa nekādas lielās pūles!

Viņai nav vajadzīgs daudz gaismas un viņu var audzēt pat ēnā. Ja jums aug šāds augs, tad esiet ļoti uzmanīgi! Viņa ir ļoti indīga. Īpaši jāpievērš uzmanība tiem, kam ir mazi bērni un dzīvnieki mājās.

Ja esat šo augu aizticis, tad noteikti pēc tam nomazgājiet rokas. Diemžēl reti kura saimniece zina par šī auga bīstamību. Lūdzu, brīdiniet visus!

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru