Lūk, kāpēc vīrietis nebildina. Nosaukti īstie iemesli

Nevēlēšanās radīt bērnus

Oficiālais laulības noslēgšana bieži vien paredz, ka vēlāk piedzims bērns. Un vīrieši par to ir mazāk ieinteresēti.

Pirmkārt, lielākajai daļai vīriešu nav dabiskas vēlmes pēc bērniem. Taču sievietēm šī vēlme ir raksturīga pēc dabas.

Otrkārt, vīriešiem nav vecuma kompleksa. Viņš var kļūt par tēvu gan 18 gadu vecumā, gan 60 gadu vecumā. Bet sievietei “pulkstenis tikšķ” – vispirms agri, tad vēlu, un apzinātais produktīvais periods nav tik ilgs.

Treškārt, materiālā drošība. Vīrietis apzinās, ka viņa pienākums būs finansiāli nodrošināt visas sievas un bērna vajadzības. Vismaz – noteiktā posmā, īsi pirms bērna piedzimšanas un tūlīt pēc tam.

Tāpēc vīrietis var nevēlēties radīt bērnus vai arī var nebūt gatavs šim svarīgajam solim savā dzīvē.

Kāpēc veikt pārmaiņas?

Vīrieši bieži vien nejūt nepieciešamību veikt pārmaiņas. Viņus tās biedē un rada stresu. Viņiem patīk, ka lietas darbojas. Oficiāla laulības reģistrācija vīrietim nozīmē bezjēdzīgu un darbietilpīgu kustību ar nesaprotamiem bonusiem.

Kāzas

Daudzi vīrieši nevēlas rīkot greznas kāzas un likt visai pasaulei noprast, ka viņš guļ ar šo konkrēto sievieti vienā gultā. Un viņi kļūdaini uzskata, ka sievietei ir vajadzīga ne tik daudz laulība, cik greznas kāzas. Ka ir daudz viesu, plīvurs, kleita, kāzu ceļojums utt. Turklāt vīriešiem ir neērti atzīt, ka viņa plānos neietilpst izmest daudz naudas svinīgajam pasākumam. Un šeit runa nav par skopumu, bet gan par racionalitāti.

Tāpēc viņš visādi izvairās runāt par kāzām un apliecina, ka ļoti tevi mīl.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru