Brīnumi vai skandāli: astroloģe pastāstīja, kā pasargāt sevi Jaungada nedēļā

Jaungada nedēļa nesīs vēlmi iesaistīties skandālos.

Astroloģe Vasilisa Volodina pastāstīja, ko nesīs Jaungada nedēļa no 25. līdz 31. decembrim. Pēc viņas domām, gada nogale būs divdomīga. Daudzi izbaudīs svētkus, pateicoties Saules brīnišķīgajam aspektam ar Jupiteru. Turklāt Venera jaunnedēļ pārceļas uz Strēlnieku, kas nodrošinās harmoniju pāriem.

“Svētki sola spilgtas emocijas, pozitīvu attieksmi un ticību mīlestībai. Lai tā ir arī jūsu ģimenē,” raksta Vasilisa Volodina.

Tajā pašā laikā ideju cilvēki tiks ierauti strīdos un skandālos. Tāpēc astroloģe neiesaka piedalīties strīdos. Īpaši jāuzmanās no pārpublicējumiem – var nejauši uzrauties uz viltojumu. Labāk nodarboties ar radošu darbu, īpaši ar fotogrāfiju, video un mūzikas radīšanu.

Trešdienas pilnmēness nesīs līdzsvara meklējumus starp ģimeni un darbu, starp atpūtu un disciplīnu, starp jūtām un paškontroli. Ievērot zelta vidusceļu palīdzēs liels materiālais mērķis, pateicoties kuram izvairīsies no kārdinājumiem.

Lasi vēl: Lūk, kāpēc vīrietis nebildina. Nosaukti īstie iemesli

Gada nogale ir ideāli piemērota, lai izvērtētu aizvadīto gadu. Turpinoties retrogrādajam Merkurijam, jūs mudina palēnināt tempu un atskatīties atpakaļ, analizēt notikušo un izdarīt secinājumus. Šis laiks ir labvēlīgs arī garīgiem meklējumiem un atziņām. Šobrīd jūs kļūstat vērīgāki nekā jebkad agrāk, kad runa ir par jūsu kļūdām un sasniegumiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru