Lūk, kāpēc vīrietis nebildina. Nosaukti īstie iemesli

Attiecības veidojas, tev un tavam partnerim ir jūtas un savstarpēja sapratne, un kopumā – viss ir labi. Bet viņš tevi neaicina precēties un noformēt attiecības acīmredzot nesteidzas.

Kāpēc vīrieši nesteidzas legalizēt attiecības ar sievieti – lasiet tālāk dotajā materiālā.

Svarīgākais un galvenais iemesls, kāpēc vīrietis nebildina, – šajā attiecību posmā viņam viss ir izdevīgi. Tas nozīmē, ka viņam ar jums ir labi, ērti un kaut ko mainīt viņš vienkārši neredz jēgu.

Ir arī citi iemesli, kādēļ partneris neaicina jūs precēties. Un tie ir prozaiskāki.

Atbildības trūkums

Vīrietim oficiāla laulība fundamentāli maina atbildības līmeni. Dzīvojot kopā, viņš ir daudz mazāk psiholoģiski un juridiski atbildīgs par sievieti. Piemēram, šķiršanās gadījumā viņam nav jāuztur sieviete vai jādala ar viņu manta.

Vīrietim brīvāka pozīcija ir ērta, un daudzi saka, ka viņi “nevēlas zaudēt savu brīvību”. Patiesībā tā ir sava veida manevrēšanas – jūs varat vienkārši aiziet jebkurā laikā.

Izvēles grūtības

Laulības noslēgšana ir izdarīta izvēle. Skaidrs, ka neveiksmes gadījumā var noformēt laulības šķiršanu. Taču vīrietim šāds lēmums ir simbolisks žests, ka viņš izvēlas šo sievieti uz visiem laikiem.

Ja attiecības nav ideālas un aiz pleciem jau ir bijusi rūgta šķiršanās pieredze, vīrietim ir grūti pat pašam sev pateikt – es izvēlos šo sievieti kā savas dzīves pavadoni. Un viņi nesteidzas.

Lasi vēl: Vienkārša 3 darbību shēma: jūsu suns pastaigas laikā vairs nevilks pavadu

Labuma trūkums

Jūs jau kādu laiku dzīvojat zem viena jumta, un vīrietis saņem visu, kas viņam nepieciešams: mājas kārtošanu, atbalstu, interesantas kopīgas brīvdienas, fizisku tuvību. Oficiāla laulības reģistrācija šajā situācijā vīrieša dzīvē neko jaunu, izņemot papildu atbildību, nepiešķirs.

Tāpēc daudzas sievietes bieži dzird: “Mēs jau tā dzīvojam kā ģimene, kāpēc kaut ko mainīt”.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru