Ļoti svarīgs paziņojums tiem kuri bieži ieskatās ”Pornhub” vietnē!

Vietnē “PornHub” tiek izplatīts Trojan vīruss, kas no ikviena inficētā datora veic nelikumīgas reklāmas “klikšķināšanas” operācijas. Jeb citiem vārdiem sakot, uz datora ekrāna vairumā sāks parādīties dažādas reklāmas, imitējot to, ka datora lietotājs pats būtu šīs reklāmas atvēris.

Kam ir izdevīgi šādu vīrusu palaist? Tiešsaistes reklāmu devējiem, kas pelna naudu no skaita, cik reižu uz reklāmas ir uzklikšķināts.

Lasi vēl: Sieviete sadusmojās uz savu vīru par to, ka viņš regulāri skatījās porno. Lūk, ko viņa izdarīja!

Šo vīrusu parasti iegūst no viltus atjauninājumiem, kuri tiek piedāvāti kā īsti datora sistēmas vai kādas lietotnes atjauninājumi (kā piemēru, skatīt attēlus augstāk). Piedevām, ja tiek atrasts vīrusa inficētais fails un tas tiek izdzēsts, no vietnes “PornHub”, vīrusu izplatītāji jau ir ieguvuši pietiekami daudz informācijas par konkrēto datoru, lai atjaunotu šo vīrusu datora sistēmā, atkal ar viltus palīdzību.

Lasi vēl: Būs apmierinātas abas puses: 5 labākās seksa pozas orālajam seksam

Lai atbrīvotos no vīrusa, vislabāk ir aizvest datoru pie tehniķa, kas noteiks inficēto failu, to izdzēsīs, un parūpēsies par drošības sistēmu nodrošināšanu datorā. Vienīgais, pie datora nodošanas, nāksies gan izstāstīt, kas par lietu.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru