Lietuvas mājā atrasts pamesta zīdainīša līķis (+FOTO)

Lietuvas medijus apšalkusi kāda briesmīga vēsts – kādu vecāku radinieki dzīvoklī ir atraduši divarpus mēnešus vecas meitenītes mirstīgās atliekas. Meitenītes līķis atrasts Klaipēdas dzīvoklī.
Neoficiālā informācija pašlaik liecina par to, ka meitenīte, visticamāk bez dzīvības pazīmēm, uz nedēļu atstāta dzīvoklī, bet viņas vecāki devušies uz kādu citu rajonu it kā darba meklējumos. Šādu liecību snieguši tuvumā dzīvojošie.

Lietuvas Pol***ja Facebook kontā informē, ka tajā pašā dienā, ap vienpadsmitiem vakarā viņi ir aizturējuši pāri – 1989. gadā dzimušu māti Alīnu Sriebaliūti un viņas 1987. gadā dzimušo dzīvesbiedru Mikolu Ruiki.

Lasi arī: Vai atceries PSRS laiku medicīnu? Lūk, kā tā izskatījās…

Vecāki aizturēti Ķelmē un šobrīd atrodas apcietinājumā.

Vēlāk noskaidrojies, ka Alīnai ir vēl trīs bērni, kuri dzimuši laika posmā no 2010. – 2016. gadam. Viņa bērnus nav audzinājusi pati un arī apkārtējie par sievieti runā tikai sliktu. Alīna ir bijusi vieglas uzvedības sieviete, kura aizrāvusies ar alkoholu un viņas vārds Lietuvas sociālajiem dienestiem ir ļoti labi zināms.

Lai noskaidrotu mirušās meitenītes nāves iemeslu, šobrīd tiek veikta ekspertīze, bet vietējie iedzīvotāji baumo, ka meitenīte ir pamesta jau mirusi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru