Ķekavas novada dome atkārtoti parakstījusi sadarbības memorandu ar Ķekavas novada uzņēmēju padomi

Lai turpinātu veicināt uzņēmējdarbības attīstību novadā, Ķekavas novada dome atkārtoti parakstījusi sadarbības memorandu ar biedrību “Ķekavas novada uzņēmēju padome”, aģentūru LETA informēja pašvaldībā.

Memoranda atkārtota parakstīšana bija nepieciešama, jo iepriekš parakstītais dokuments bija zaudējis juridisko spēku. Savukārt jaunais dokuments būs saistošs no šī gada 28. maija līdz 2021.gada 31.janvārim.

Parakstot memorandu, puses apņemas veicināt novada un uzņēmējdarbības attīstību, īstenot kopīgus projektus un veicināt savstarpēju informācijas apmaiņu.

Atjaunotais memorands paredz īstenot arī atsevišķas, konkrētas aktivitātes, tostarp Ķekavas novada uzņēmēju dienu un Uzņēmēju gada balvas pasākumu norisi.

Ķekavas novada domes priekšsēdētāja Viktorija Baire norāda, ka regulāra komunikācija un kopīgs redzējums par uzņēmējdarbības attīstību novadā ir būtisks priekšnosacījums veiksmīgai sadarbībai nākotnē.

“No šī gada sākuma kopā ar pašvaldības kolēģiem regulāri viesojamies dažādos Ķekavas novada uzņēmumos, lai uzklausītu uzņēmēju veiksmes stāstus, attīstības plānus un arī aktuālos problēmjautājumus. Mēs kā pašvaldība ļoti cenšamies rast veiksmīgu komunikāciju, lai iespēju robežās sniegtu priekšlikumus un padomus, kas uzņēmējiem palīdzētu augt, attīstīties un kļūt konkurētspējīgiem arī ārpus Latvijas tirgus”, atzīst Baire, piebilstot, ka memorands kalpos kā atbalsts kopīgo mērķu sasniegšanai.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru