Kas var likt vīrietim jūs pamest: 5 kļūdas, ko pieļauj sievietes

Novērtējuma trūkums

Mēs visi mīlam, kad mūs uzslavē. Arī vīrieši nav izņēmums no šī noteikuma. Sievietes pateicība par nomazgātajiem traukiem vai pavirši pieslīpēto plauktu var šķist sīkums, bet viņam tas var būt svarīgi. Katrs laipns vārds no mīļotās lūpām ir motivācija darīt kaut ko tālāk viņas labā. Bet, ja viņa darbi paliks nepamanīti, – viņš meklēs tādu, kas viņu novērtēs.

Sievietes nepietiekama kopšana

Daudzas sievietes atpūšas un aizmirst par sevi rūpēties, kad ir attiecībās jau daudzus gadus. Taču vīrieši tam pievērš uzmanību un vēlas, lai viņu mīļotā vienmēr būtu kopta. Tāpēc nevajadzētu būt slinkai uzklāt grimu vai uzvilkt kaut ko skaistu pat tad, ja visu dienu esi pavadījusi mājās. Neaizmirstiet, ka jums jābūt viņam par dievieti.

Nejūtas labi blakus sievietei

Vīrietim vienmēr vajadzētu gribēt steigties mājās pie mīļotās sievietes, kura viņu sagaidīs un apskaus ar labu garastāvokli un garšīgu ēdienu. Šeit ir ideālais scenārijs, tāpēc, ja sieviete vienmēr ir ar kaut ko neapmierināta un katru sīkumu pārvērš par problēmu, viņš nespēs to tik ilgi izturēt. Tāpēc ir vērts par to padomāt un labot, ja attiecības jums patiešām ir svarīgas.

0 votes, 0 avg

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Tribīne grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 62%

0%

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru