Kas var likt vīrietim jūs pamest: 5 kļūdas, ko pieļauj sievietes

Bieži vien vīrietis var pārtraukt attiecības pat šķietami sīkumainas lietas dēļ.

Vīrietis var pamest sievieti, kuru mīl, acīmredzamu un aizklātu iemeslu dēļ. Eksperti ir nosaukuši piecas biežāk sastopamās sieviešu kļūdas, ko viņas dara neapzināti, bet pēc tam paliek vienas. Kādas tās var būt – lasiet tālāk.

Ja pret vīrieti ir bijusi nevērīga attieksme

Vīrietis necietīs nevērīgu attieksmi pret sevi, pat ja viņš šo sievieti mīl. Viņš atradīs jebkuru veidu, kā pavadīt mazāk laika kopā un neparādīties mājās.

Agrāk vai vēlāk viņam apniks necieņa un viņš vēlēsies aiziet. Gribam to vai nē, bet vīrietiem ir vajadzīga gan jūsu uzmanība, gan cieņa. Sieviete nevar uzlūkot mīļoto vīrieti mājās kā padoto, kolēģi, vai parastu dzīvokļa biedru.

Lasi vēl: Kā ātri diedzēt sēklas: šie padomi garantēs neticamu ražu

Iejaukšanās vīrieša personīgajā telpā

Vīrietis aizbēgs, ja viņam nebūs savas personīgās telpas. Jums neizdodas vismaz reizēm būt neatkarīgai un pavadīt laiku atsevišķi no sava mīļotā?

Tas nav pareizi. Ļaujiet viņam brīvi elpot. Katram no jums ir jābūt savam privātajam laikam, lai darītu savas lietas, un telpai, kurā jūs neiejauktos. Ja tā nav, tā ir slikta zīme.

0 votes, 0 avg

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Tribīne grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 63%

0%

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru