Kāpēc bļodiņai ne vienmēr jābūt pilnai: eksperts stāsta, kā pareizi barot suni

Eksperts piebilda, ka dažiem suņiem nepieciešama papildu fiziska slodze.

“Bet suņiem, kuri intensīvi nodarbojas ar fiziskām aktivitātēm 1-3 stundas dienā, ir nepieciešama papildu enerģija. Lai visprecīzāk nodrošinātu suņa enerģijas vajadzības, ir sistemātiski jāizvērtē dzīvnieka ķermeņa stāvoklis. Dienas barības deva ir jāpielāgo atbilstoši stāvoklim. Šajā ziņā jums var palīdzēt veterinārārsts,”  norāda speciālists.

Lasi vēl: Ar ko apkaisīt dobes pirms stādīšanas: garantēta ir apjomīga raža

Suņa specifika

Grūtniecēm un suņiem, kuriem ir fiziskās labsajūtas traucējumi, var būt nepieciešams īpašs uzturs, lai saglabātu viņu labsajūtu. Maziem kucēniem un jauniem suņiem ir nepieciešams vairāk uzturvielu (jo viņi vēl aug) un līdz ar to arī vairāk kaloriju saturošs uzturs, jo tie ir kustīgāki un vielmaiņa ir ātra.

0 votes, 0 avg

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Tribīne grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 62%

0%

Lai saņemtu ieteikumus tieši jūsu sunim, konsultējieties ar savu veterinārārstu – īpaši, ja neesat pārliecināts par saviem aprēķiniem vai nevarat noteikt sava mīluļa ķermeņa stāvokli vai aktivitātes līmeni.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru