Kā ātri notīrīt pannas stikla vāku: lēti un efektīvi

Mazgāt vāku palīdzēs lēts līdzeklis, ko ikviens ir diezgan spējīgs pagatavot pats.

Stikla vāki no katliem un pannām ātri kļūst netīri – tajos uzkrājas nosēdumi un tauku pilieni. Tam ir ne tikai nepatīkams izskats, bet tas var būt arī bīstams fiziskajai labsajūtai, jo uz šādas virsmas uzkrājas mikrobi.

Nomazgāt vāku palīdzēs lēts līdzeklis, ko ikviens var pagatavot pats savām rokām, turklāt nereti no mājās pieejamiem līdzekļiem.

Lai to izdarītu, izšķīdiniet 2 ēdamkarotes sinepju pulvera glāzē verdoša ūdens, kā arī pievienojiet 2 ēdamkarotes galda etiķa un sodu. Turklāt efektivitātes labad vēlams izmantot vēl 4 ēdamkarotes šķidro veļas ziepju, ja tādas ir pieejamas.

Līdzekli atstāj uz netīrā vāka pusstundu. Pēc tam noskalojiet vāku zem tekoša ūdens ar mīkstu mitru sūkli. Beigās traukus vēlreiz noskalojiet zem tīra tekoša ūdens.

Lasi vēl: Kāpēc bļodiņai ne vienmēr jābūt pilnai: eksperts stāsta, kā pareizi barot suni

Pannas stikla vāks būs kā jauns, un būs izgājuši pat vecas un ieēdušās tauku paliekas un nogulsnes.

0 votes, 0 avg

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Tribīne grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 73%

0%

Turklāt, šis lieliskais līdzeklis lieliski noderēs arī stikla cepamo pannu un trauku mazgāšanās. Vēl nekad nebūs bijis tik viegli nomazgāt cepamo pannu pēc lazanjas vai sacepuma pagatavošanas!

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru