Kāds jums ir raksturs? Pārbaudiet savu darba vietu

Mēbeles, trauki, sadzīves priekšmeti – viss, ar ko cilvēks ikdienā sevi ieskauj, liecina par viņa raksturu.

Kāpēc gan uz brīdi neizlikties par Šerloku Holmsu un neizdarīt secinājumus par cilvēka iekšējo pasauli, piemēram, pēc ķīniešu vāzes viesistabā?

Cilvēki trešdaļu savas dzīves pavada darbā, un tas nozīmē, ka pēc tā, kā izskatās viņu darbavieta, var spriest par viņu raksturu, par to, kas viņiem patīk un kas viņus interesē. Psihologi ir pārliecināti, ka rakstāmgalds ir viena no visvairāk atklājamajām vietām šādā veidā.

Kancelejas piederumu pārpilnība

Pildspalvas un flomāsteri, gumijas un zīmuļi, saspraudes, dienasgrāmatas – sakrautas, dokumentu kaudzes, sertifikāti, čeki… Ja tas viss ir uz jūsu rakstāmgalda, visticamāk, jūs esat ļoti aizņemts un vienaldzīgs cilvēks. Jūs izceļaties ar augstu empātijas līmeni, draugi un radinieki bieži vēršas pie jums pēc palīdzības, jo zina, ka jūs vienmēr atbalstīsiet.

Lasi vēl: Nenēsājiet šīs lietas un neapkaunosieties: stiliste nosauc lietas, kas sievietēm pēc 40 gadu vecuma liks izskatīties smieklīgi

Uz jūsu galda pat velns var salauzt kāju

Nekārtība vai radošs juceklis – nav svarīgi, kā jūs nosauksiet to, kas notiek uz jūsu darba virsmas. Jums pašam var būt ārkārtīgi neskaidri priekšstati par to, kas, kur un kāpēc un cik vecas lietas te guļ. Taču tas liecina par to, ka esi daudzpusīgs, kas spēj tikt galā ar vairākām lietām vienlaicīgi, neapmulstot. Tajā pašā laikā jums, iespējams, ir problēmas ar deleģēšanu – jūs labprātāk izvēlaties nevis skaidrot, kā kaut ko darīt, bet gan paveikt uzdevumu pats.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru