Kāds jums ir raksturs? Pārbaudiet savu darba vietu

Katrai lietai sava vieta un nekā lieka

Tagad interjerā valda minimālisma kults, tīras un līdzenas virsmas, “gaiss” un dienas gaisma. Iespējams, kārtība uz jūsu galda palīdz jums koncentrēties. Bet varbūt, ja jūsu darba vieta vienmēr izskatās perfekti, jūs esat ļoti noslēgts cilvēks. Iespējams, jums ir grūtības izrādīt savas emocijas un iepazīties ar jauniem cilvēkiem.

Suvenīru paradīze

Statujiņu, apbalvojumu, ierāmētu fotogrāfiju, piemiņas glāžu un akmentiņu pārpilnība – tas viss liecina ne tikai par to, ka cilvēks cenšas sevi apbērt ar patīkamām atmiņām. Visticamāk, viņš ir ļoti atbildīgs un uzmanīgs pat pret sīkumiem. Un viņš ir arī ļoti uzticams. Taču krīzes situācijas uztver slikti – viņš var sākt panikot.

Netīras krūzītes un šķīvji

Visi cilvēki laiku pa laikam ēd darba vietā un cenšas koncentrēties uz darbu ar karstas kafijas krūzes palīdzību. Tomēr psihologi brīdina darba devējus: iespējams, šāds cilvēks pret saviem pienākumiem nemaz neizturas vērīgi un gatavojas aiziet no darba. Tiek arī teikts, ka šādi cilvēki slikti glabā noslēpumus un var ciest no zema pašvērtējuma.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru