Kad sievieti ieveda dzemdību nodaļā, ārstiem bija bail viņai pieskarties. Šāds gadījums ārstu praksē vēl nebija bijis

Visbeidzot ārsts secināja: USG skaidri parādīja piecus augļus! Piecīšu dzimšana bez mākslīgās apaugļošanas – tā ir ārkārtīgi reta parādība: viens gadījums no 55 miljoniem! Un, kamēr Oksana ar grūtībām centās aptvert jaunumus, ārsti jau satraukti apsprieda savu unikālo pacienti. Lielākā daļa viņu kolēģu savas dzīves laikā ar ko tādu nekad nav saskārušies.

Lasi vēl: Šī brīnumainā tēja atbrīvos jūs no parazītiem un vēl 49 slimībām. Omīte izglāba simtiem cilvēku savā ciematā pateicoties šim.

“Es nevarēju aptvert, ka tas viss notiek ar mani. Man likās, ka es esmu sirreālā miegā un tūlīt, tūlīt pamodīšos,” savas emocijas atceras sieviete. Topošie vecāki ar grūtībām centās aptvert šokējošās ziņas. Jo visus plānus, kurus viņi abi kopā bija domājuši, tagad nāksies atcelt… Taču viņiem nevienā brīdī pat prātā neienāca doma par atteikšanos no tādas likteņa dāvanas.

Dzemdības sākās 30. grūtniecības nedēļā. Kad Oksana ieradās Slim**cā, dzemdību nodaļā viņu jau gaidīja astoņi ārsti un medmāsas. Vēlāk Oksana atcerējās, ka mediķi pret viņu izturējās kā pret kristāla vāzi – ārkārtīgi uzmanīgi, pat ar bailēm kārtīgi pieskarties.

Trīs puisīši un divas meitenītes pasaulē nāca ar ķeizargrieziena palīdzību. Par spīti ārstu uztraukumiem, visi pieci bērniņi bija sveiki un veseli. Iesākumā vien tiem bija nepieciešama speciāla aprūpe.

Protams, tikko kā ieradušies pasaulē, Darja, Aleksandra, Deniss, Vladislavs un Dāvids uzreiz kļuva par īstām sensācijām un zvaigznēm. Viņi ir vienīgais zināmais gadījums valsts vēsturē, kad piedzimuši dabīgā veidā ieņemti piecīši.

Ir pagājuši jau pieci mēneši. Oksana un Sergejs, šķiet, ir pilnībā pieraduši pie daudzbērnu vecāku lomas. Kad viņi iet staigāties ar pieciem ratiņiem vienlaikus, garāmgājēji vienkārši nespēj nesmaidīt vai izbrīnā atvērt mutes.

Lielā ģimene tagad dzīvo jaunā dzīvoklī – tā ir dāvana slavenajiem piecīšiem no valdības puses. Savos sociālo tīklu Instagram un Facebook profilos Oksana publicē savu piecu bērniņu un viņu burvīgās vecākās māsas fotogrāfijas.

Kas zina, varbūt šie piecīši jau pavisam drīz varēs debitēt kā modeļi. Viņu iemaņas jau ir acīmredzamas!
Laime vai pārbaudījums? Vai arī laimes pārbaudījums? Lai kas tas arī būtu, Oksana un Sergejs lieliski ar to tiek galā. Atliek vien novēlēt šai skaistajai ģimenei visu to labāko – veiksmi, veselību un nebeidzamu mīlestību!

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru