Kā dažādu elementu zodiaka zīmes uzvedas attiecībās

Zemes elements

Vērsis, Jaunava, Mežāzis

Zemes stihijas pārstāvji ir uzticami attiecībās, un viņu pievilcību pavada vēlme dalīties ar partneri kopīgās vērtībās. Vēžiem, Jaunavām un Mežāžiem intīmā saikne nav tikai izklaidei, tāpēc esi pārliecināts, ka, ja esi sācis romānu ar zemes zīmes pārstāvi, kaislība ir patiesa un jūtas ir patiesas.

Viņi nepārsteigs savus mīļotos ar kaut ko neparastu un satriecošu, taču vienmēr var paļauties uz viņu praktiskumu un pasaulīgo gudrību. Zemes zīmes cilvēki ir ļoti prasīgi pret partneriem, taču izrādās ļoti uzmanīgi, gādīgi un maigi pret mīļotajiem.

Gaisa elements

Dvīņi, Svari, Ūdensvīrs

Tā kā gaisa stihijas zīmes ir ļoti komunikablas, tām ir svarīgi nodibināt verbālu kontaktu: gaisa stihijas pārstāvis mīlestībā labprāt identificē garīgo saikni un līdzīgu humora izjūtu sarunā. Tāpēc, lai uzturētu attiecības, ir nepieciešama komunikācija un iesaistīšanās dažādās interesēs.

0 votes, 0 avg

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Tribīne grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 63%

0%

Kā radoši cilvēki viņi var izdomāt un īstenot visneiedomājamāko mīlas romānu. Kā intelektuāļiem viņiem ir sveša akla kaislība, viņi cenšas visu pakārtot saprātam. Attiecībās novērtē brīvību, bet arī nepatīk, ja visu pārāk sasteidz.

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru