Kā dažādu elementu zodiaka zīmes uzvedas attiecībās

Uguns stihijas pārstāvji nekad neslēpj savas jūtas. Savukārt Ūdens elementa pārstāvji mēdz idealizēt tos, kuros ir iemīlējušies.

Par to, kā dažādu stihiju pārstāvji uzvedas attiecībās, pastāstīja astroloģe Olga Stella.

Uguns elements

Auns, Lauva, Strēlnieks

Uguns padara cilvēkus kaislīgus, emocionālus, neļauj aizturēt jūtas. Dzimušie zem uguns stihijas zīmēm ir kaislīgi mīlētāji, un, kā likums, viņi ir nopietni pieķērušies savu jūtu objektam. Tomēr nevaldāma liesma ātri uzliesmo un tikpat ātri var izdzist – uguns zīmēm ir svarīgi neforsēt attiecību attīstību, lai tās ātri neizdegtu.

Viņiem nepatīk ilgi skaidrot attiecības. Šo cilvēku sirds – laipna, atjautīga, cēla, piesaista citus. Uguns zīmes cilvēki – patiešām laimīgi cilvēki, jo viņus visus pavada Laimes kundze.

Lasi vēl: Neaizmirstiet pabarot avenes martā, lai vasarā panāktu strauju ogu augšanu: mēslošanas līdzekļu saraksts

Ūdens elements

Vēzis, Skorpions, Zivis

Vēzis, Zivis un Skorpions ātri iemīlas, viņi mēdz idealizēt iemīlējušos, un viņu jūtas dažkārt ir apsēstas, bet uzticība ģimenei un mājām attaisno visus trūkumus. Viņi ir gatavi mīlestības dēļ upurēt visu, kas viņiem ir vai varētu būt nākotnē. Īsto laimi viņi atrod sev līdzīgos cilvēkos – ekscentriskos, saprotošs, sirsnīgos.

0 votes, 0 avg

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Tribīne grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 63%

0%

Ūdens stihijas pārstāvji izjūt citu iekšējo stāvokli, viņiem ir grūti aizmirst un piedot nodarījumus, pakļauti biežām garastāvokļa svārstībām. Viņi ir ļoti smalkas dabas, gatavi saprast tuviniekus un sniegt materiālu un morālu atbalstu.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru