Jēkabpilī kāda sieviete brīdina par baltas krāsas automašīnu, ar tonētiem logiem ar ko pārvietojas perverss izvirtulis. Mīļās dāmas, esiet uzmanīgas!

Mīļās dāmas, esiet uzmanīgas! Sargiet sevi, savas atvases! Kas to lai zina, kas tādam morālam kroplim būs nākamajā reizē padomā!

Lasi vēl: Zodiaka zīmes, kuras šogad vēl var paspēt atrast savu mīlestību

Jēkabpils iedzīvotāja šokā par redzēto un piedzīvoto. Lūk, ko viņa raksta: 

”Vakar vakarā ejot no kluba ”Luīzes” puses jau pamanīju baltas krāsas mašīnu, tonētiem stikliem, kas lēnu braucot, itkā stājās pie Galerija Mans, bet laikam aizbrauca tālāk. Pārejot pāri laukumam un nogriežoties uz Viestura ielas, atkal tā pati mašīna brauc. Domāju, nu cilvēks brauc savās darīšanās, ne jau katru reizi kaut kas slikts jādomā,bet šajā reize tā gan bija…

Mašīna pabrauca uz priekšu un apstājās pie kafejnīcas ”Karameles”. Tiekot man tuvāk pēkšņi ieslēdza salonā gaismu un pamanīju, ka atvērts pasažieru logs. Ejot garām tā bija sekunde, ka paskatījos… un tik pretīgas darbības savā dzīvē vēl nebiju redzējusi…Vecis sevi apmierināja….Man likās, ka to visu rāda TV ziņās, raksta avīzē, bet es nekad nebiju domājusi, ka to piedzīvošu dzīvē šeit pat Jēkabpilī”.

Lasi vēl: Šīs 9 lietas tev noklusēs jebkurš pusaudzis, bet vecākiem par to ir jāzina!

Sievietes, jaunās meitenes, lūdzu esiet uzmanīgas un centieties vienas nestaigāt vakara stundās ārā!

Lūdzu, padalieties ar šo ierakstu, šādā veidā brīdinot citus!

 

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru