“Tādas kā tu dzemdē, bet nebaro bērnus – labāk atdotu viņu kādam citam!” Jaunie vecāki sašutuši par attieksmi Vidzemes Slim**cas dzemdību nodaļā

10. martā jaunie vecāki savā ģimenē sagaidīja pirmo atvasi, tomēr prieku par bērna piedzimšanu nomāca vienaldzīgā un pat rupjā attieksme no Vidzemes Slim**cas dzemdību nodaļas personāla.

Jaunais tēvs Juris skaidro, ka visu dzemdību laiku ārste to vien darījusi kā lūkojusies laukā pa logu un spaidījusi telefonu. Ņemot vērā to, ka jaunajai mammai, Samantai, šīs bija pirmās dzemdības un bērns nāca pasaulē pusmēnesi vēlāk kā paredzēts (esot miesās lielāks) ārsta atbalsts un ieinteresētība pacienta aprūpē būtu ļoti noderējusi. Kad vecmāte veikusi iegriezumu, šķēres nav bijušas gana asas, par ko viņa sūdzējusies ārstei, bet tā neuzskatīja par vajadzīgu reaģēt, rezultātā bērnam salauzts atslēgas kauls.

Ar to viss vēl nebeidzās, pēc dzemdībām aprūpes māsa un ārste veltījusi Samantai ļoti rupjus izteikumus, jaunās māmiņas nezināšanu uzskatot par izlaidību.

Juris skaidro, ka viņa sieva, Samanta, naktī zvanījusi un raudot stāstījusi, ka aprūpes māsa, kurai sieviete prasījusi palīdzību pabarot bērnu rupji atcirtusi: “Tādas kā tu dzemdē, bet nebaro bērnus – labāk atdotu viņu kādam citam!”

Vēlāk jaunā mamma atkal bija spiesta dzirdēt pārmetumus, bet šoreiz no ārstes puses, kas teikusi: “Ja tu nebarosi bērnu, tad viņš iemigs dziļā, dziļā miegā un vairs nepamodīsies.” Skaidrs, ka šādos gadījumos neiecietība neko neatrisinās, gluži pretēji pēc satraukuma un pārdzīvojumiem diez vai mammai izdosies pabarot bērnu kā nākas.

Vairāk skaties video materiālā:

Avots: tvplay.skaties.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru