Ja tavā skapī būs šis, sākot no šī gada pavasara tu būsi ļoti moderna un stilīga: stilisti nosauc TOP pavasara trendu

Foto – ekrānuzņēmums

Runājot par modi 2024. gadā jāpiemin viena lieta, kas šobrīd gozējas slavas gaismās ikviena dizainera jaunajās kolekcijās. Tā bija uzplaiksnījusi kā skaista zvaigzne jau pagājušā gada beigās, tomēr stilisti un modes mākslinieki ir vienisprātis – tieši šī gada pavasarī tā būs modes tendence Nr. 1.

Gribēsiet zināt, kas tas ir? Tās ir sarkanas krāsas zeķes un zeķbikses! Jā, piekrītam, iespējams, tās nebūs piemērotas ikvienai dāmai, tāpat tās būs grūtāk apģērbā kombinēt nekā tas būtu ar, piemēram, melnas krāsas zeķbiksēm, tomēr nenoliegsiet – tās ir ļoti efektīvas. Un modes dizaineri teic – īsts dārgakmens!

Kāpēc tieši sarkanās? To laikam grūti izskaidrot, taču dizaineru jaunākās kolekcijas rāda tieši tās – sarkanas zeķbikses. Tās ir redzamas Gucci, Miu Miu, Burberry, Hermes un pat Chanel modes skatēs.

Jums, visticamāk, rodas jautājums – kā tās kombinēt reālajā dzīvē, jo modes skatēs viss, bieži vien, izskatās nedaudz citādi, vai ne?

Foto – Pexels

Ir divi veidi, kā to valkāt sarkanas krāsas zeķbikses. Pirmais – tās var pieskaņot apģērba krāsai. Piemēram, sarkanas krāsas kleita vai svārki un kājās – sarkanas zeķbikses. Efektīvi, vai ne? Vienīgais, kas šajā gadījumā uzmanīgi jāskatās, lai sakristu apģērba un zeķbikšu sarkanā krāsa – dažādi, atšķirīgi toņi šoreiz nederēs.

Lasi vēl: Ja izvēlēsies šīs lietas, izskatīsies kā dīva! TOP 5 modīgi aksesuāri, kas būs modē visu 2024.gadu

Otrais veids – saskaņot zeķbikšu krāsu ar apavu krāsu. Šāds vienkāršs triks, kad zeķbikses un apavi ir vienā krāsā, starp citu, vizuāli pagarina kājas un rada ilūziju par bezgalīgu to garumu. Un šo stilistu noslēpumu var pielietot ne tikai ar melnām kurpēm un melnām zeķbiksēm, bet arī arī sarkanas krāsas kurpēm un sarkanajām zeķbiksēm.

Foto – ekrānuzņēmums

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru