9 bīstami sapņi, kas tevi nopietni un nepārprotami brīdina: kāds tevi ir nolādējis

Foto – Pexels

Ja cilvēks atrodas negatīvā maģiskā vai ļaunas acs ietekmē, cieš viņa enerģija, viņa bioloģiskais lauks un arī labsajūta. Šādos gadījumos ķermenis ir satraukts, tāpat kā zemapziņa, kas cenšas mūs brīdināt ar sapņu palīdzību.

Sapņi var būt ļoti precīzi detektori, kas norāda, ka kāda maģija un slikta enerģētika cenšas ielauzties jūsu dzīvē. Ezotērikas speciālisti nosaukuši tos sapņus, kuri norāda uz to, ka kāds jums uzlicis ļaunu aci un tos nekādā gadījumā nedrīkst ignorēt!

1. Sieviete melnā

Foto – Pexels

Ja sapnī redzat jums nezināmu personu melnās drēbēs, tā ir ļoti slikta zīme. Visticamāk, tas nozīmē, ka jums mērķtiecīgi kāds cenšas nodarīt pāri, turklāt tas noticis pavisam nesen. Vēl sliktāk ir tad, ja sapnī redzētā persona ir veca, sirma sieviete melnās drēbēs – šāds tēls liecina, ka šī enerģētiskā ietekme ir ļoti spēcīga.

2. Sapuvuši augļi vai dārzeņi

Ja sapnī rokās turat sapuvušu augli vai dārzeni, tā var būt slikta zīme. Šādi sapņi var liecināt par centieniem nodarīt sev pāri, bet dažkārt tie norāda arī uz to, ka kāds jūs ir nelabi noskaudis. Pārbaudiet, vai jūsu mājoklī nav apslēpta kāda bīstama “dāvana”.

3. Zirnekļi un zirnekļu tīkli

Foto – Pexels

Šāds sapnis var liecināt arī par ļaunas acs vai tumšas maģijas klātbūtni, taču tas nav tik bīstami kā pirmajā gadījumā. Turklāt jāatceras, ka daudzi cilvēki vienkārši baidās no zirnekļiem, tāpēc šādi sapņi var norādīt vienkārši uz zemapziņā snaudošajām bailēm. Bet pilnīgi droši var runāt par ļaunu aci tādā gadījumā, ja zirnekļus un to tīklus jūs redzat divas naktis pēc kārtas.

Lasi vēl: TOP 9 populārākie sapņi, ko redz cilvēki: kāpēc tos nedrīkst atstāt bez ievērības?

4. Pakaļdzīšanās

Ja sapnī kāds jūs vajā, tā ir satraucoša zīme, kas skaidri norāda, ka jums jābūt uzmanīgākam saskarsmē ar cilvēkiem. Visticamāk, ka kāds vēlas jums nodarīt lielu ļaunumu. Iespējams, ka šī persona mēģinās uzlikt “ļaunu aci” vai arī – to jau tomēr ir izdarījusi.

Raksta turpinājumu lasi nākošajā lapā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru