Ja nav sūdzību nav problēmu. Kā Rīgas domes Satiksmes departaments risina iedzīvotājiem svarīgos jautājumus

Šodien apvienība “Pilsēta cilvēkiem”, kuras mērķis ir veicināt labas pilsētvides ieviešanu Rīgā un citās Latvijas pilsētās, savā Facebook kontā publicējusi informāciju par Rīgas domes Satiksmes departamenta (RDSD) nevēlēšanos publiski risināt jautājumu par ietvju sakārtošanu Rīgas centrā.

Apvienība vēsta:

“Problēma atrisināta?

Iedomājies situāciju – Tavs klients Tev pasaka, ka ieraudzījis problēmu Tavā darbavietā, par ko Tu esi tieši atbildīgs. Tu taču pateiktu paldies un problēmu risinātu, vai ne? Vēl jo vairāk, ja klients būtu neapmierināts un uz problēmu norādītu dusmīgi, varbūt pat lamājoties.

Tā nenotiek Rīgas domes Satiksmes departamentā, kur problēmu risināšana notiek nedaudz citādāk.

Kāds vērīgs rīdzinieks sociālajā tīklā “Twitter” ziņoja RDSD, ka pašā Rīgas centrā Gogoļa ielā uz ietves ir bedre, kurā samesti ķieģeļi. Mēneša laikā RDSD nekādi uz ziņojumu nereaģēja, tādēļ rīdzinieks uz problēmu jau norādīja dusmīgi, pielietojot lamuvārdus.

Tā vietā, lai pateiktos rīdziniekam par vērību un nosūtītu strādniekus bedri aizasfaltēt, RDSD priekšnieks Emīls Jakrins rīdzinieku vienkārši… nobloķēja.

Problēma atrisināta!”

Apvienība pievienoja arī ekrāņšāviņus, ko iesūtījis Twitter lietotājs. Kā redzams, sašutušais cilvēks nav spējis valdīt “komplimentus” pēc tam, kad trīs mēnešu laikā RDSD nav pievērsis nekādu uzmanību šai problēmai. 

Image may contain: one or more people and outdoor

Image may contain: outdoor

No automatic alt text available.

Skaidrs, ka RDSD nav izvēlējies pareizāko pieeju šī jautājuma risināšanai, jo daudzi interneta lietotāji jūt, ka var būt sadzirdēti tikai tad, ja pievērsīs publisku uzmanību kāda jautājuma risināšanai. Kā tavuprāt turpmāk būtu jārisina šādas problēmas? Varbūt esi ievērojis līdzīgas nekārtības cituviet Rīgā? Pievienojies diskusijai.

Avots: facebook.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru