Iemesls, kāpēc vīrietis pamet sievieti, gandrīz vienmēr ir viens

Kāpēc vīrietis pamet sievieti ir mūžsens jautājums caur ārkārtīgi daudzām attiecībām. Bet dziļākais iemesls gandrīz vienmēr ir viens un tas pats.

Dziļākais iemesls ir ļoti vienkāršs un lielākoties tā nemaz nav sievietes vaina – tāda vienkārši ir vīrieša psiholoģija. Ja vēlaties, lai vīrietis bez Jums nevar dzīvot, esiet gudrākas – gaidiet. Vīrietis noteikti atgūs savu integritāti un brīvību patstāvīgi pārvaldīt savu dzīvi.

Ja vīrietis ir nolēmis aiziet, viņš to arī izdarīs, jo tāda ir vīriešu psiholoģija

Praktiski nekādi manevri vīrieti noturēt nedarbosies: ne greizsirdība, ne draudi, ne nauda, ne grūtniecība, ne jebkādas citas manipulācijas. Un te nav nozīmes cik ideāla vai neideāla ir Jūsu figūra, vai cik daudz liekā svara Jums ir, ne arī tas, cik vecas esiet. Un šobrīd vairs nav svarīgi tas, cik daudzas stundas pavadiet skaistumkopšanas salonā.

Lasi arī: Ziemassvētku brīnums: uzmini, ko kāda sieviete atradusi savā dārzā!

Un lai arī cik šī universālā patiesība ir sāpīga, ir viena laba ziņa: konkrēti Tu kā cilvēks šajā situācijā nevari daudz līdzēt.Aiziet ne jau tāpēc, ka kaut ko ne tā esiet izdarījusi. Bieži ārējais iemesls, kāpēc vīrietis aiziet, šķietami ir bikšupriekša. Tomēr PATIESAIS iemesls ir dvēseles līmenī. Un šīs zemes, materiālie manevri parasti ir ārējs māņs.

Visbiežāk vīrietis kopā ar sievieti nav saņēmis viņam kaut ko ļoti būtisku. Visticamāk tas vienkārši ir bijis pāri Jūsu iespēju robežām. Citreiz mums šķiet, ka “ja vien mēs zinātu”, būtu daudz ko darījušas citādi. Bet sevi nedrīkst vainot! Jo tas ir pāri jūsu iespējām.

Jūs piekritīsiet, ja, ja vīrietis vēlas mierīgu, nosvērtu mājsaimnieci, bet Jūs esat aktīva, dzīvīgas dabas un inteliģenta, un nevēlaties visu dzīvi pavadīt virtuvē, Jums nav nekādu iespēju viņa dēļ “darīt visu”. Un tas nemaz nav vajadzīgs! Jo viens no Jums beigu beigās attapsies pretrunās pats ar sevi.

Ko iesākt?Lūk, ko: raudāt, ciest, psihot, pārdzīvot un saprast to, ka atpakaļceļa nav. Klusītēm sākt apsvērt domu, ka laiks pāriet citā līmenī. Jo ticiet – tur ir jaunas perspektīvas, jauna dzīve un jaunas iespējas!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru