Horoskops nedēļai no 20. līdz 26. novembrim 2023: laiks sastapties ar izmaiņām

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)
Jaunavas gaida interesants periods mīlestības jomā. Viņu dzīves ceļā var parādīties jaunas iespējas. Ieklausies savā sirdī, esi uzmanīgs pārmaiņām. Patīkamas pārmaiņas sāksies ar mazām pārmaiņām.

Svari (23. septembris – 22. oktobris)
Svariem būs auglīgs periods darba un uzņēmējdarbības jomā. Koncentrējies uz svarīgāko, pārdomā apkārt notiekošo. Šis ir lielisks laiks pārvērtībām, ceļojumiem un jaunu attiecību meklēšanai. Grandiozi plāni var ātri piepildīties.

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)
Skorpioni grūtības uztvers kā iespēju kļūt par labāku cilvēku. Šajā periodā būs vieglāk atrisināt nesaskaņas darbā un mājās. Atsakies no ieraduma pārspīlēt, un tu ieraudzīsi pozitīvas pārmaiņas.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris).
Strēlniekiem var nākties saskarties ar notikumiem ar nepatīkamu pēcgaršu, taču tie var novest pie kaut kā laba. Neuztraucieties par jaunām problēmām – tās var novest pie labākām lietām. Esi gatavs pārmaiņām un jauniem ceļiem.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)
Mežāzim bieži ir pravietiski sapņi. Iespējamas pārmaiņas viņu iekšējā pasaulē. Pievērsiet uzmanību ģimenei un kolektīvam, izvairieties no slinkuma un egoisma. Tavi centieni ģimenes labā nākotnē nesīs panākumus.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)
Ūdensvīri var klusiņām atlikt darba lietas. Atpūties, atpūties, bet neaizmirsti par saviem pienākumiem. Esi miermīlīgs konfliktos un tiecies pēc harmonijas ģimenē un darbā.

Zivis (19. februāris – 20. marts)
Pēdējās dienās zvaigznes ir labvēlīgi noskaņotas Zivju zodiaka zīmes pārstāvjiem. Eksperti viņiem iesaka pieturēties pie ierastās ikdienas rutīnas, jo šajā periodā viņi uzrāda izcilu produktivitāti gan intelektuālā, gan fiziskā ziņā. Tomēr jāuzmanās no slinkuma un pārmērīga egoisma, kas var negatīvi ietekmēt viņu reputāciju un izraisīt apkārtējo neapmierinātību.

Eksperti uzsver, ka Zivīm aktīvi jāiesaistās ģimenes un darba kolektīva lietās. Paredzams, ka pūles, kas ieguldītas tuvinieku un darbinieku labklājības labā, nesīs ievērojamus panākumus. Pat ja rezultāti nebūs redzami uzreiz, pārskatāmā nākotnē Zivis var rēķināties ar pelnītu apkārtējo atzinību un apbrīnu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru