Horoskops nedēļai no 20. līdz 26. novembrim 2023: laiks sastapties ar izmaiņām

Nedēļas horoskops visām zodiaka zīmēm laika periodam no 20. līdz 26. novembrim. 

Auns (21. marts – 19. aprīlis)
Neraugoties uz vispārējo pozitīvo ainu, Auniem šajā periodā ir svarīgi saglabāt vērtīgas attiecības. Draudzība, mīlestība, uzticība – saglabājiet to visu kā savu acu zīlīti. Iespējams, zīmes pārstāvji atradīs jaunus draugus, domubiedrus un pat mentorus.

Vērsis (20. aprīlis – 21. maijs)
Vēžiem, kuri ir noguruši no problēmām, ir svarīgi atcerēties, ka tumšai naktij vienmēr seko spoža rītausma. Pie apvāršņa varētu parādīties patīkamas ziņas, laipni cilvēki un panākumi biznesā. Esi uzmanīgs, lai nepalaistu garām šīs iespējas, un novirzi savas domas pozitīvā virzienā.

 

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs)
Intuīcija būs tavs labākais padomdevējs. Ieklausies savā iekšējā balsī un pieņem apzinātus lēmumus. Domstarpību izšķiršana palīdzēs tev izvairīties no problēmām saskarsmē ar cilvēkiem. Noskaņojies konstruktīvām sarunām.

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)
Šonedēļ Vēzim izdosies kļūt par labāku cilvēku. Nodarbojies ar zināšanu apguvi un strādā pie sevis rakstura ziņā. Atmetot malā domas par atriebību un koncentrējoties uz pozitīvo, palīdzēs radīt labvēlīgu vidi.

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)
Lauvām ieteicams rīkoties saskaņā ar saviem instinktiem. Viņu intuīcija šonedēļ būs īpaši spēcīga. Meklē harmoniju ar sevi, skaidri definē savus mērķus. Pozitīvi lēmumi un skaidra vīzija palīdzēs sarežģītās situācijās.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu par pārējām zīmēm

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru