Gudrāka un labāka par Keitu! Atklājies, ka Megana Mārkla jau sākumā sevi uzskatījusi par veiksmīgāku sievieti

Foto – ekrānuzņēmums

Jau kopš pirmajām iepazīšanās dienām prinču Viljama sieva Keita Midltone un prinča Harija sieva Megana Mārkla, nespēja rast kopīgu valodu. Zīmīgi, ka gan pašā iepazīšanās sākumā uz viņām tika liktas lielas cerības. Prinčus un viņu sievas pat dēvēja par “skaisto četrinieku”. Taču patiesībā starp Meganu un Keitu jau tad zibsnīja zibens.

Bijušo amerikāņu seriālu zvaigzni uztrauca tas, ka Velsas princis un princese pils hierarhijā ir augstāk stāvoši karaliskās ģimenes locekļi nekā viņa un Harijs.

“Ļoti aktuāli tas bija 2018. gada februārī. Spriedze starp viņiem visiem bija ļoti, ļoti jūtama,” – žurnālistiem bija pastāstījis kāds ģimenei pietuvināts avots.

Lasi vēl: VIDEO. “Nespēju iedomāties skaistāku sievieti…”: Keita Midltone svinīgā pasākumā apžilbina ar savu izskatu

Megana pirms tikšanās ar princi Hariju bija izveidojusi visai veiksmīgu karjeru Holivudā. Savukārt Keita ar princi Viljamu iepazinās, kad abi studēja universitātē un patiesībā nekad nebija strādājusi nekur citur kā vien monarhijas aprindās. Tāpēc Mārkla uzskatīja sevi par pieredzējušāku un gudrāku.

“Megana uzskatīja, ka viņai ir lielākas tiesības uzstāties noteiktos pasākumos nekā Keitai, jo viņa ir gudrāka un pieredzējušāka, un daudz vairāk saprot no karjeras veidošanas, nekā Midltone,” – stāstīja avots izdevumam “Daily Mail”.

Abas mēģināja strādāt kopā labdarības fondā, taču tas viņu attiecības vēl vairāk saasināja.

Britu žurnālists un rakstnieks Omids Skobijs, kurš visai atklātā veidā izrāda savas simpātijas pret Meganu Mārklu un princi Hariju, savā grāmatā apgalvo, ka ne princis Viljams, ne Keita nevienu dienu neesot pat centušies izveidot veiksmīgas attiecības ar ģimenē ienākušo Meganu.

Savukārt princis Harijs savā autobiogrāfiskajā grāmatā “Spare” atzinies, ka Keita neesot nemaz iznākusi, kad viņš pirmo reizi esot iepazīstinājis savu brāli ar Meganu Mārklu. Viņš apgalvo, ka viss noticis pavisam citādi, nekā viņš bija cerējis.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru