Februārī būs grandiozs Jauns mēness: kad tas notiks un ko gaidīt

Februāra Jaunais mēness notiks Ūdensvīra zīmē, un tas sola apvērsumu ikviena cilvēka dzīvē.

Otrais 2024. gada Jauns mēness nebūs gluži parasts – tas būs grandiozs, proti, Mēness atradīsies vistuvākajā punktā Zemei. Ņemot vērā, ka šis notikums notiks Ūdensvīra – domātāja un revolucionāra – zīmē, Mēness ietekme uz cilvēkiem būs neviennozīmīga.

Jauns mēness 2024. gada februārī – precīzs laiks un funkcijas

Jauns mēness ziemas pēdējā mēnesī, kā jau minēts, būs neparasts. Tas būs grandiozs, kura laikā Mēness atradīsies pēc iespējas tuvāk Zemei. Ja tas būtu Superpilnmēness, mūsu planētas pavadonis izskatītos lielāks un spožāks nekā parasti. Taču, tā kā šis notikums notiks Jauna mēness laikā, mēs neredzēsim šo vizuālo efektu – taču jutīsim tā viļņošanās efektu.

Jauns mēness 2024. gada februārī iestāsies 10. februārī plkst. 03:59.

Jauns mēness Ūdensvīra zīmē un tā ietekme

Tā kā Jauns mēness ir atdzimšanas un pārdomu laiks, šis Mēness būs īpaši introspektīvs, tas ir, ar noslieci uz pašizziņu un introspekciju. Apvienojumā ar to, ka tas būs Ūdensvīra – Zodiaka domātāja un revolucionāra – zīmē, tad pārdomas un pārdzīvojumi kaut kur robežosies ar eksistenciālām izjūtām – dzīves jēgas meklējumiem šajā absurdajā pasaulē un spēju uzņemties atbildību par savām izvēlēm.

Tāpēc astrologi saka, ka izolētības un emocionālās spriedzes stāvoklis būs ļoti raksturīgs šim Jaunajam mēnesim, bet vienlaikus Ūdensvīrs dos mums iespēju saglabāt objektivitāti un neieslīgt galējībās.

Kā zināms, emocijas Ūdensvīrs uzskata par saviem ienaidniekiem. Šādus introspekcijas periodus viņš izmanto, lai domātu par pārmaiņām un pat revolūciju. Tas nozīmē, ka Ūdensvīra Jaunā Mēness laikā mēs varam izjust vēlmi ieviest jauninājumus un pārdomāt savu dzīvi.

Iespējams, kāds aizdomāsies par izbalējušu attiecību nākotni, bet citi būs iedvesmoti uzsākt jaunu nodarbošanos. Lai kas tas arī nebūtu, Ūdensvīrs liks ilgi un nopietni domāt par būtiskām pārmaiņām, par kurām būs jālemj no patiesi objektīvas pozīcijas.

Lasi vēl: Kā atbrīvoties no mazajām skudrām mājā: 5 pārbaudītas iespējas

Interesanti, ka pat tie, kurus parasti vada sirds, šajā laikā iegūs jaunu racionālisma izjūtu, jo Vērsis būs dominējošais spēks debesīs. Saule (mūsu ārējā “es” valdniece) šajā laikā būs konjunkcijā ar Mēnesi – tas nozīmē, ka tās atrodas vienā zīmē. Turklāt arī Merkurs (komunikācijas planēta) un Plutons (transformācijas planēta) atradīsies Ūdensvīra zīmē – šī spēcīgā kombinācija mudinās mūs ieviest loģiku savā domāšanā un veikt pasākumus, kurus, iespējams, esam atlikuši.

Jaunā mēness laikā, kad Mēness nav redzams debesīs, bet tā ietekme ir ļoti, ļoti jūtama, ir vairāki ieteikumi, ko drīkst un ko nedrīkst darīt, lai to droši pārdzīvotu.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru