Februārī būs grandiozs Jauns mēness: kad tas notiks un ko gaidīt

Ko nevajadzētu darīt Jauna mēness laikā:

Strīdēties, noskaidrot attiecības;

Pārpūlēties, uzņemties vairāk darba nekā parasti;

Pārēsties, lietot pārāk daudz grādīgos dzērienus;

Veikt lielus pirkumus, parakstīt līgumus, slēgt darījumus.

Pastāv visas iespējas, ka Ūdensvīrs neļaus tev ieslīgt mundrumā un veikt emocionālas darbības, bet tomēr jāatceras, ka jebkurš Jauns mēness ir laiks, kad jādomā, bet ne jārīkojas.

Ko jūs varat darīt Jaunā mēness laikā

Šis Jaunais mēness, kā jau minēts, ir labvēlīgs laiks, lai atjaunotu objektivitātes sajūtu. Papildus visam citam šis Jauns mēness iezīmē arī Mēness Jauno gadu, kas ir nozīmīgs Mēness un Saules kalendāra pārkārtošanās punkts (tajā pašā laikā sākas ķīniešu Jaunais gads).

Parasti visi jaunie mēnesi tiek uzskatīti par astroloģiskiem restartiem, bet šis ir lielākais, jo beidzas iepriekšējais Mēness gads un sākas jaunais. Tāpēc šis periods ir ļoti spēcīgs laiks, lai iesētu savu nodomu “sēklas” un sāktu īstenot savus mērķus.

Ko jums vajadzētu darīt jaunā mēness laikā:

Plānojiet nākotni, sapņojiet, izvirziet sev mērķus;

Meditēt, attīrīt prātu un ķermeni;

Atrast laiku hobijiem;

Atmaksāt parādus, gudri sadalīt finanses;

Piedot un lūgt piedošanu.

Pateicoties Ūdensvīram, jaunajā Mēness periodā mēs varēsim ienākt ar svaigu prātu, skaidru izpratni par kopainu un patiesi racionālu skatījumu uz to, ko vēlamies no dzīves. Astrologi iesaka nebaidīties, ja šis laiks nesīs lielas pārmaiņas dzīvē – mums vienkārši jātic, ka mūsu lēmumi un ar tiem saistītās pārmaiņas palīdzēs mums pāriet uz labāku dzīves posmu.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru