Eksperti nosauca 10 jautājumus, kurus nevajadzētu uzdot pirmajā randiņā

Bet, ja noteikti nevēlaties otro randiņu ar šo cilvēku, varat mēģināt uzdot tieši šo jautājumu.

Pirmie randiņi, lai arī nervus kutinoši, ir tie, kas kļūst par aizraujošu jaunu attiecību sākumu. Protams, tu vēlies radīt lielisku pirmo iespaidu – un šeit ir svarīgi ne tikai tas, ko tu stāsti sev, bet arī tavi jautājumi potenciālajam partnerim.

Apkopojām attiecību ekspertu viedokļus, kuri nosauca jautājumus, kurus nevajadzētu uzdot pirmajā randiņā, ja vēlaties šo cilvēku satikt vēl kādreiz.

Kāpēc tu joprojām esi neprecējies?

“Pirmkārt, tiek pieņemts, ka ir kaut kas nepareizs ar to, ka esi vientuļš. Ja esat randiņā un saprotat, ka sēžat pretī cilvēkam, kurš šķiet pārsteidzošs, bet joprojām ir brīvs, nejautājiet, kāpēc. Vienkārši priecājies par to!” – saka rabīns un autors Šlomo Zalmans Bregmans.

Cik tas izmaksāja?

Neatkarīgi no tā, vai runa ir par automašīnu, dzīvokli, pulksteni vai kleitu. Tas ir tikai pirmais randiņš, tāpēc kāda cita cilvēka mantas vērtība arī nav tava lieta.

“Tas arī liks jums izskatīties virspusējiem un tādiem, kam rūp tikai nauda,” saka attiecību eksperte Bonija Vinstone.

Lasi vēl: Kā uzzināt, vai tavā dzīvesvietā ir apmeties mājas gariņš: 5 pazīmes, kas viņu nodod

Vai tev patīk mans tērps?

Eksperti iesaka izvairīties no šī vai jebkura cita ar jūsu izskatu saistīta jautājuma.

“Jūs varat nebūt apmierināts ar atbildēm,” saka iepazīšanās un attiecību trenere Rozalinda Sedaka.

Vai tu daudz dzer?

Alkohola tēma cilvēkiem var būt jutīgs temats, tāpēc, to aizsākot, viņi var justies spiesti dalīties ar kaut ko personīgu.

“Šādu tēmu apspriešana, pat jokojot, var šķist nepareiza, ja kāds cits cilvēks jūs nepazīst,” skaidro iepazīšanās trenere Kendisa Alstara.

Kāpēc beidzās tavas pēdējās attiecības?

Lai arī cik ieinteresēts tu būtu, nejautā par iepriekšējām attiecībām, īpaši par to šķiršanos vai neseno izjukšanu, iesaka Rozalinda Sedaka. Šajā attiecību posmā tiešām nav tava darīšana zināt smagas detaļas par viņu šķiršanos.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru