Kā uzzināt, vai tavā dzīvesvietā ir apmeties mājas gariņš: 5 pazīmes, kas viņu nodod

Kopš seniem laikiem cilvēki ticēja, ka katrā mājā ir mājas gariņš, kas uzrauga kārtību tajā un sargā to un visus mājiniekus.

Cilvēki vienmēr centās ar viņu sadzīvot, un, pārceļoties uz jaunu vietu, vienmēr ņēma viņu līdzi. Mūsdienās tas viss ir aizmirsts, tomēr šīs būtnes turpina dzīvot kopā ar mums un rūpēties par mums.

Mājas gariņš bieži tiek uzskatīts par nešķīstu spēku, bet tas ir veltīgi: viņš nav ļauns, bet gan labs gars, un, ja viņš ir dusmīgs un ļauns – tikai kāda noteikta iemesla dēļ. Kāds izskatās mājas gariņš?

Neviens īsti precīzi nezina, bet parasti uzskata, ka tas ir vecs vīriņš, neliela auguma un ar bārdu. Viņa izskatā ir arī dažas dzīvnieciskas iezīmes – piemēram, var būt garas izvirzītas stāvas ausis, apklātas ar vilnu. Starp citu, tiek uzskatīts, ka, ja mājās ir laba finansiālā situācija, mājas gariņš ir labi ģērbts – mājā valda turība, un otrādi, nabadzīgiem cilvēkiem viņš ir puskails.

Kā pārbaudīt, vai mājās ir mājas gariņš

Pirmais, kas jādara, ir jānovēro. Ir vairāki momenti, kas atklāj mājas gariņa klātbūtni.

To var redzēt dzīvnieki un mazi bērni

Abi ir jutīgāki pret enerģiju nekā pieaugušie, tāpēc viņi var sajust vai redzēt mājas gariņa klātbūtni. Ievēro: ja kaķis, suns vai bērns skatās kaut kur stūrī, zem griestiem vai vēro neredzamu kustību telpā – tas ir viņš, mājas gariņš. Viņš var sadraudzēties ar kaķi un sākt ar to spēlēties – no malas izskatās, ka kaķis pieskaras gaisam.

Lasi vēl: 200 grami un dzeltenais tills kļūs balts kā dienā, kad to nopirka

Viņš var trokšņot naktī

Protams, ka arī kaimiņi var trokšņot naktī. Bet, ja kaimiņi ir klusi, bet mājā skaidri dzirdams kaut kas klusi šņāc vai viegli klauvē – šis gars pārbauda kārtību un to, vai jums ir tīri trauki.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru