Eksperti nosauca 10 jautājumus, kurus nevajadzētu uzdot pirmajā randiņā

Ar cik cilvēkiem esi gulējis?

Šis jautājums nekad nav piemērots, bet jo īpaši pirmajā randiņā. “Tas nav jūsu darīšana,” norāda Bregmans. “Tā ir privāta, personiska informācija. Kāpēc to vajadzētu atklāt jums, pilnīgi svešam cilvēkam, kuru viņš, iespējams, nekad vairs neredzēs!”.

Tev pieder mājoklis vai tu to īrē?

Lai gan jums var šķist, ka jūs vienkārši sarunājaties, patiesībā jūs smalki novērtējat otras personas finansiālo stāvokli.

“Mēģināt noskaidrot, cik daudz naudas jūsu potenciālajam partnerim ir viņa bankas kontā, nekad nav laba ideja,” saka attiecību eksperte Lisa Ronis.

Kāda ir tava mīļākā intīmās tuvības poza?

“Ja nevēlaties otro randiņu, šis ir lielisks veids, kā iznīcināt jebkādu iespēju. Iespējams, jūs domājāt, ka tas būs jautri vai lielisks veids, kā lauzt ledu – maldāties,” saka sertificētā iepazīšanās eksperte Mišela Džī. Pēc viņas teiktā, ir gandrīz neiespējami to jautāt tā, lai neizskatītos slikti.

Vai tu vienmēr ēd tik daudz?

Tam vajadzētu būt pašsaprotamam, taču Bregmans saka, ka ir dzirdējusi, ka cilvēki to jau ir jautājuši pirmajos randiņos. Kāpēc viņi to dara? Viss, sākot no vēlmes novērtēt, cik daudz tas izmaksās, ja viņi būs kopā, līdz pat tam, ka viņiem vispār patīk tievi partneri.

Neatkarīgi no iemesla, “no jebkura vīrieša, kurš par to jautā… ir jāizvairās par katru cenu. Viņiem acīmredzot nav takta,” saka eksperts.

Kāds bija tavs bijušais?

Kopumā pirmajā randiņā jautāt par kāda cilvēka bijušo ir slikta ideja.

“Vislabāk ir pret pirmajiem randiņiem izturēties kā pret tīru lapu jums abiem. Zinot cilvēka iepriekšējās attiecības, pirms jūs veidojat savas attiecības ar viņu, jūs varat izdarīt iepriekšējus pieņēmumus par viņu, pamatojoties uz ierobežotu informāciju. Šādas tēmas būtu jāizskata tikai vēlāk attiecībās, kad jūs pietiekami labi pazīstat cilvēku, lai interpretētu viņa iepriekšējos lēmumus, ņemot vērā to, kāds viņš patiesībā ir,” saka Partner Finder Services īpašniece Bārbija Adlere.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru