Dziedātāja Samanta Tīna, peldoties Indijas okeānā, piedzīvojusi pamatīgu neveiksmi

Foto – ekrānuzņēmums

Piedaloties ceļojumu TV šovā “Četri uz koferiem”, dziedātāja Samanta Tīna, peldoties siltajā Indijas okeānā piedzīvo patiešām skarbu neveiksmi.

Ceļojumu biedri ar laivu tiek ievesti Indijas okeānā, un turpat, no tās lecot ūdenī sākumā tikai vīrieši izbauda ūdens priekus. Lai arī sākotnēji meitenes negrasās peldēties okeānā, skatoties, cik jautri iet puišiem, viņiem tomēr nolemj pievienoties arī dziedātāja Samanta Tīna.

Taču jau pirmajā peldes minūtē viņa piedzīvo patiesu neveiksmi. Peldoties, viņa pazaudē ūdenī sev dārgu rotaslietu, bet sākumā to pat nepamana.

“Šī rotaslieta bija zaļais onikss no Indijas, un es to biju iegādājusies sev un savai otrajai pusītei. Šīs rokassprādzes bija ar zelta sirsniņu un smaragda akmentiņu, tā bija dāvana dzimšanas diena. Bēdīgi, riktīgi bēdīgi,” – patiešām saskumusi saka dziedātāja aizkadrā.

Lasi vēl: Nenokavējiet, kamēr vēl nav par vēlu: lūk, kas jādara dārzā janvārī, lai iegūtu bagātīgu ražu

Diemžēl rokassprādzi atrast neizdodas, jo tas ir tāpat kā meklēt adatu siena kaudzē…

Jau ziņojām, ka decembra nogalē Samanta Tīna mija laulības gredzenus ar savu mīļoto vīrieti. Šo paziņojumu dziedātāja publicēja vietnē “Instagram”, ar vārdiem: “Tik laimīga šai vietā, ka tu ļāvi man piedzimt vēlreiz.”

Foto – ekrānuzņēmums

Kāzas tika atzīmētas šaurā ģimenes un draugu lokā Kuldīgā. Pāris salaulājies vienā no Kuldīgas baznīcām.

Samanta piedzīvo neveiksmi, peldoties Indijas okeānā – skaties šajā video.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru