Drausmīgi smieklīgs vaksēšanas stāsts! Dāmai klājās traki!

Facebook lietotāja Laila Atiķe, kura, kā mēs varam noprast ir skaistumkopšanas speciāliste, publicējusi visai amizantu atgadījumu no dzīves, kas kalpo par labu piemēru, kādēļ vajadzētu izvēlēties tieši matiņu likvidēšanu ar fotoepilāciju.

Tad, lūk, kā klājies ir kādai dāmai:

Vairums cilvēku intīmo zonu vaksēšanu uzskata par svarīgu dzīves sastāvdaļu. Otrai pusei šķiet, ka tas ir pilnīgi lieki. Šī sieviete ir pieskaitāma pie pirmās kategorijas, tāpēc daudz nedomājot iegādājās pati savu vaksēšanas komplektu.
Kas tad īsti ir aukstais vasks? Tās ir tādas plāksnītes, ko sasilda plaukstās, lai tās pieliptu matiņiem. Līdzīgi karstajam vaskam tikai bez nekārtības. Vismaz tā viņa domāja …

Lūk arī trakais, sāpīgais, smieklīgais stāsts par kādas dāmas pieredzi ar auksto vasku :
”Būtībā devos uz sava nāves sprieduma parakstīšanas vietu labprātīgi – vannasistabu. Man bija parasts aukstā vaska komplekts. Nekādu krītošu karsta vaska pikuču, tikai jāsasilda strēmeles plaukstās, jāatplēš divās daļās un jāuzliek uz kājas (vai kur citur) un aidā.
Nekāda bardaka, nekādu pikuču.
Cik grūti gan tas varētu būt??

Nu labi, es neesmu ģēnijs šais lietās, bet esmu pietiekami labi izglītota, lai ko tik vienkāršu izfunktierētu pati.
Tātad izvilku no paciņas vienu strēmeli. Tur ir divas lipīgas lapiņas salīmētas viena pret otru ar lipīgo pusi. Tā vietā, lai sasildītu strēmeli rokās, mana ģeniālā domāšana lika to sasildīt ar matu fēnu. Aukstais vasks, jā kā tad …

Uzliku strēmeli uz ciskas, kārtīgi pielīmēju un vualā. Izdevās.
Nebija patīkama sajūta, bet nebija arī tā sliktākā. Es to varu!
Esmu skūšanās pavēlniece. Katru otro dienu cīnos pret matiņiem, lai āda būtu gluda un maiga.

Pie nākamās vaska strēmeles pārgāju pēc tam, kad biju pārbaudījusi vai bērni jau guļ. Ielavījos atpakaļ vannasistabā, lai dotos pretī matiņu iznīcināšanas čempionātam.
Nometu biksītes uz grīdas un vienu kāju uzstutēju uz tualetes poda.
Darbojoties tieši tāpat kā pirmoreiz, uzlīmēju strēmeli, kas stiepjas no intīmās zonas labās puses līdz pat dibena vaiga iekšienei (o jā, gara strēmele).
Dziļi ieelpoju un iedrošinu sevi… ČIIIIRK!
Esmu akla! No sāpēm man zudusi redze! AK SVĒTAIS DIEVS!
Redze atgriezusies; pamanu, ka noplēsta tikai puse strēmeles.
NERAŽA!

Vēl viena dziļa ieelpa un ČIIIRK!
Galva griežas un viss ir pleķains.
Es laikam varētu atslēgties… jāpaliek pie samaņas… jāpaliek pie samaņas.
Vai es dzirdu rībam bungas?

Elpo, elpo… Labi, atgriežos normālā stāvoklī.
Gribu redzēt savu trofeju – matiņiem noklātu strēmeli. To, kas man sagādāja tik mežonīgas sāpes. Es gribu redzēt mirdzumu savā kājstarpē. Paceļu gaismā strēmeli…
Uz tās nav matiņu! Kur ir matiņi??

Kur ir vaksācija?

Lēnām paskatos uz leju ar joprojām uzstutētu kāju uz poda. Es redzu matiņus. Tos pašus, kam vajadzēja būt uz strēmeles. Pieskaros.. sasodīts, viss ir ar vasku!
Ar roku aptaustu savu visjutīgāko ķermeņa daļu un jūtu aukstu vasku un matiņus. Un tad es pieļauju vēl LIELĀKU kļūdu… Atceries, ka mana kāja vēl ir uz poda. Man radās ideja tāpēc noliku kāju uz grīdas.
Velna milti! Svētie velna milti! Mana pakaļa ir totāli salipusi.
Pingvīna gaitā staigāju pa vannasistabu, cenšoties izdomāt risinājumu un pie sevis domāju ”kaut tikai nesagribētos “pa lielam””.
Kā lai izkausē vasku?

Karsts ūdens! Karsts ūdens izkausēs vasku!
Salaižu vannā karstāko izturamo ūdeni un iegremdējos tajā, lai noberzētu nost piekaltušos vaska pikučus.
NEPAREIZI!!!

Ūdens ir karstāks kā šķita sākumā. Nu dien, tādā ūdenī pat cietumniekus nespīdzina!

Es laikam būšu applaucējusies. Uzmini vienu lietu  Jā tieši tā, karstais ūdens ne velna neatkausē auksto vasku!
Tagad vēl šausmīgāk par salipušu pakaļu ir tas, ka man ir salipusi pakaļa un vēl pielipusi pie vannas apakšas. Lai cik neapskaužamā situācijā biju, lai Dievs svētī to cilvēku, kurš pierunāja pieslēgt telefonu blakus vannasistabai!
Piezvanu draudzenei, domādama, ka gan jau viņa ir izmantojusi auksto vasku un zina kādu īpašu noslēpumu, lai tiktu no tā vaļā. Izcils sarunās sākums “Čau, mans dibens ir pielipis pie vannas”.

Viegls klusuma brīdis.

Viņa nezina nekādus noslēpumus, taču cenšas noslēpt no manis smieklus ”Mēs te runājam par vaigiem, caurumu vai visu kopā?” viņa grib zināt.
Tagad viņa pat vairs nekautrējas slēpt savus smieklus no manis. Ātri izstāstu kā man tas gadījās un saņemu ieteikumu zvanīt uz norādīto palīdzības numuru.
Jā, noteikti. Šodien vairs neviens par mani nesmiesies!
Izejam cauri vairākiem iespējamiem risinājumiem un izlemju noskūt kā matiņus, tā arī vasku. Nav labāka sajūta par salipušu dibenu pie vannas atrodoties karstā ūdenī!

Es sāku skūt un AK SVĒTIE BUMBUĻI! Kliedziens visticamāk pamodināja manu draugu un bērnus no miega.
Šobrīd manas smadzenes vairs nedarbojas, gods ir sagrauts un esmu diezgan droša, ka vajadzēs pēctraumas stresa līdzekļus. Draudzene joprojām iesaka dažādus veidus, ko izprovēt līdz ieraugu savu glābēju – vaska noņemšanas līdzekli, kas iedots kopā ar paciņu.

Ko gan es varu zaudēt?
Ak jel, kādas sāpes, bet vismaz nav tās trakākās šodien.

Tas darbojas!

Draudzene vēl reizi pasmejas par mani un noliek klausuli. Veiksmīgi noņemu lieko vasku no saviem rozā (nu jau koši sarkanajiem) dārgumiem un atviegloti uzelpoju.

Paskatos uz leju. Sasodīts, joprojām esmu noaugusi ar matiņiem. Šķiet tie ir savairojušies, tāpēc nežēloju nevienu pašu un ar skuvekli glīti noskujos.
Neraža, tagad esmu dusmīga uz visu pasauli.
Vismaz nekas nesāp.

Nākamnedēļ grasos izmēģināt jaunu matu krāsu, nez kā tur veiksies… ”

 Dr.Laila Atiķe piebilst: “Es esmu par mierīgu lāzerepilāciju!”

Avots: facebook.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru