Deviņas pasaules valstis, kurās ir ļoti maz sieviešu

Afganistāna

Šķiet, ka valstij, kur karš plosījās pēdējos gadu desmitus, vajadzētu būt vīriešu deficītam. Bet nē, vīrieši šajā valstī ierodas, lai cīnītos un iedzīvotos uz kara rēķina. Turpretī sievietes, gluži pretēji, bēg, mēģinādamas glābties. Afganistānā viņiem patiesi nav ko darīt. Gan jāsaka, ka vīriešiem, tur nav laika noņemties ar sievietēm.

Itālija

Itālija ir ļoti konservatīva valsts imigrācijas ziņā uz citu valsti vai pat pārcelšanos uz citām pilsētām. Taču vīriešu tur vienmēr bija vairāk nekā sieviešu. Pēc tam, kad bija attīstījusies dzimumu vienlīdzība, uz viņu atsaukušās sievietes pārdomāja stāties laulībā un dzemdēt bērnus. Šādā veidā puiši bija palikuši bez balss tiesībām, un tiem nācās atteikties no karjeras un amatiem, uz zaudēja plašas iespējas laulības noslēgšanai.

Ēģipte

75 procenti no šīs biezi apdzīvotās Āfrikas valsts ir vīrieši. Šī statistika attiecas uz cilvēkiem vecumā līdz 25 gadiem, proti, tiešais teksts saka, ka tur cīņa par līgavu ir nopietna. Par šādu likumsakarīgu cēloni zinātnieki nosauc dzimumu nevienlīdzību un augstu seksuālās vardarbības procentu pret sievietēm. 95 procenti šīs valsts sieviešu ir bijušas pakļautas vardarbībai. Nav brīnums, ka no Ēģiptes viņi bēg pie pirmās izdevības, atstājot vīriešus bez potenciālām sievām.

Islande

Pirms kāda laika visas pasaules sievietes bija satriektas par to, ka islandiešu valdība ir gatava maksāt dāmām no ārzemēm, lai viņi ņemtu par vīriem vīriešus no šīs valsts. Problēma ar demogrāfisko bilanci bija skaidra. Un, lai gan šī ziņa nav apstiprinājusies, islandiešu vīrieši joprojām cieš no meiteņu trūkuma.

Irāna

Šajā Tuvo Austrumu valstī, neskatoties uz citu musulmaņu valstu līdzīgām vērtībām, starpība ir pretēja. Vietējās sievietes tika atbrīvotas no daudzām senām tradīcijām pavisam nesen, un viņas tikai nesen saprata, ka var veidot savu karjeru un iegūt izglītību. Kad meitenes saprata, ka viņām nav jāprecas, lai izdzīvotu, viņas devās ceļojumā un pārcēlās uz Eiropu. Tikmēr Irānas vīriešiem pēkšņi vairs nebija ar ko precēties.

avots: lady.day.az

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru