Deviņas pasaules valstis, kurās ir ļoti maz sieviešu

Dažu valstu valdības pat ir gatavi maksāt ārzemniecēm, ja tās ieradīsies un apprecēs visus šos vientuļos un nelaimīgos puišus.

Mēs esam pieraduši, ka laulību tirgū konkurence parasti ir no vīriešu puses. Tieši par tiem cīnās vairākas potenciālās partneres tajā laikā, kad paši puiši var vienkārši izskatīt variantus.

Bet starp citu, pasaule cieš no sieviešu trūkuma, kas der ģimenes izveidei un bērnu dzimšanai. Īpaša loma šajā demogrāfiskajā nevienlīdzībā ir ģeopolitiskiem konfliktiem. No vietām, kur notiek karš, bēg sievietes, bet no vietām, kur nav darba, cenšas aizbraukt vīrieši. Tas viss nodrošina situāciju “tad tukšs, tad biezs” un traucē radīt normālas ģimenes.

Zviedrija

Zviedrijā sieviešu trūkums izskaidro mājokļu krīzi – dāmas pārceļas uz valstīm, kur viņi varēs atļauties iegādāties dzīvokli. Bet vīriešu pārpilnība ir saistīta ar bēgļu plūsmu, kuru vidū nozīmīga daļa ir nepilngadīgiem jauniešiem bez pieaugušo pavadības. Vai ir vērts doties uz turieni, meklējot kvalitatīvus zviedru vīriešus – liels jautājums. Bet arī sievu šajā valstī praktiski nav iespējams atrast.

Ķīna

Demogrāfiskā politika “Viena ģimene – viens bērns” dīvainā kārtā ietekmēja vīriešu un sieviešu skaitu Ķīnā. Nez kāpēc zēni piedzima vairāk, un tas noveda pie tā, ka tagad ķīniešu vīriešiem praktiski nav ar ko precēties. Ķīna kļuva par vīriešu valsti, pietam egoistiskiem, jo viņi visi auga ģimenēs bez brāļiem un māsām.

Filipīnas

Demogrāfiskā krīze Filipīnās saistīta ar to, ka ir krīze darba tirgū. Šajā valstī jau tā uz 102 vīriešiem bija 100 sievietes, bet pēc tam, kad filipīnietes sāka doties peļņā uz citām valstīm, spēcīgajam dzimumam vispār sākās grūti laiki. Mūsu laikā, lai apprecētos, vīrietim šajā valstī ir jābūt ar izcilām īpašībām.

Norvēģija

Šajā valstī, kur uzvarēja feminismu, ceļ trauksmi, jo sievietes tīri fiziski nespēj ieņemt svarīgus amatus un uzturēt dzimumu vienlīdzību. Tam vienkārši nav pietiekami daudz sieviešu. Viņu vietas ieņēma vīrieši – emigranti.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru