Dēļ šī līgavainis atstāja savu līgavu vienu raudot uz ielas, bet pats vienkārši aizgāja prom

Izrādās, ka līgava bija nolēmusi uzzināt vai tiešām viņas līgavainis viņu mīlēs visu mūžu par spīti gadiem un izskatam, kas nāk līdzi gadiem. Līgava bija sarunājusi grima mākslinieku, kas viņai uzliks ”vecuma seju”.

Lasi vēl: Šis video uzminēs tavu dzimšanas dienu un tavu vecumu vien 1 minūtes laikā – patiešām strādā! Maģija?

Līgavai tika uzlikta pamatīga kosmētikas kārta, kas viņu darītu daudz vecāku nekā viņa ir patiesībā. Ieraugot to līgavainis bija šokā un paziņoja, ka nekavējoties lai viņa šo preteklību noņem no savas sejas un ir dabiska. Līgava bija pārsteigta izdzirdot tādu atbildi.

Atliek pieminēt, ka šī scēna notika uz ielas viesiem un apkārtējiem cilvēkiem, gan dzirdot, gan redzot to visu. Līgava bija noskaņoti dumpīgi un uzsvēra, kā gan viņš viņu mīlēs vecumdienās, ja tagad nespēj raudzīties uz viņu šādu. Līgavainis uz provokācijām neļāvās.

Līgavainis līgavu nolamāja un vienkārši aizgāja prom, atstājot līgavu vienu raudot uz ielas visu cilvēku priekšā. Ķīnā tā bija patiešām liela sensācija. Nav zināms, kas ar pāri notika vēlāk.

 

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">stranger</cite>

    Holivudas ikona ANDREJS HEPBURNS? Tiešām? Tā gadās, ja pie portāla veidošanas tiek dauņi, kuri pat palīgskolu nav beiguši.

Pievienot komentāru