Dāvanas, kuras jūsu bērni atcerēsies visu mūžu

Mūsdienās bērniem ir pieejamas dažnedažādas rotaļlietas, spēles un izklaides. Tagad ir tik daudz visa kā pieejama bērniem, ka viņus pārsteigt ir ļoti grūti. Bet šīs 22 dāvanas viņi atcerēsies visu savu mūžu!

Vēl vairāk, visticamāk viņi tās nesīs līdzi sev visu un mūžu un ticamākais – uzdāvinās arī saviem bērniem!

❤ Ticība saviem spēkiem. Bērnam ir neizsakāmi svarīgi zināt, ka paši tuvākie cilvēki viņam tic. Lieciet bērnam saprast, ka jūs ticat viņa prasmēm un iespējām. Tikai viens jūsu vārds spēj no mazuļa izveidot ģēniju.

Mīlestība pret visām viņa izpausmēm. Apskaujiet, noskūpstiet, vienmēr sakiet mīlestības vārdus, neskatoties ne uz ko! Pat ja jūsu bērnam ir jau 30.

Ģimeniskas vakariņas. Šīs kopā pavadītās minūtes vakariņu laikā bērni atcerēsies uz visu mūžu. Tā ir brīnišķīga tradīcija, kas apvieno, mierina, iedvesmo un apskaidro.

Priecājieties par dzīvi kopā ar savu bērnu. Nekaunieties no savām jūtām, smejies un muļķojies kopā ar bērnu.

Stipra ģimene. Centieties saglabāt ģimeni un labas attiecības ar tās locekļiem. Bērnam ģimene – tas ir pamatakmens, kas sniedz atbalstu un palīdz iet dzīves ceļu.

Savs laiks. Pati vērtīgākā dāvana, it īpaši mūsdienu bērniem. Atrodiet laiku bērnam katru dienu! Lai vienkārši pabūtu ar viņu kopā, apskautu, paspēlētos kopā, pastaigātos vai vienkārši pavārtītos pa gultu.

Uzmanība. Vēl viena lieta, kas bērniem pastāvīgi pietrūkst. Labsirdīgums. Bērns vēl paspēs iepazīt grūtības. Bet jūs parādiet viņam patiesu labsirdīguma piemēru un līdzjūtīgas prasmes.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru